Avustukset

Yhteiskuntavastuu

Avustukset osana KPY-konsernin yhteiskuntavastuullisuutta

Osuuskunta KPY lahjoittaa 50 000 euroa avustuksia hyväntekeväisyyteen. Avustuksilla haluamme edistää pohjoissavolaisten lasten ja nuorten hyvinvointia ja ehkäisemme heidän syrjäytymistään.

Avustuksilla tuemme vähävaraisten, vakavasti sairaiden ja syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Voimme myöntää avustuksia myös omassa harrastuksessaan erityisen lahjakkaille lapsille ja nuorille sekä muille yleishyödyllisille kohteille.

Avustus on vähintään 300 euroa ja korkeintaan 5 000 euroa saajaa kohtaan.

Myönnämme avustukset harkinnanvaraisesti. Teemme päätökset joulukuussa pidettävässä hallituksen kokouksessa ja avustukset maksetaan saajille kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Avustuksen hakeminen

Avustuksia voi hakea 5.12.2021 saakka.

Huomioimme vain verkkosivujemme lomakkeella tulleet hakemukset. Hakemuksessa on ilmoitettava hakija yhteystietoineen, harrastus, avustuksen kohdentaminen sekä perusteet hakemukselle.

Jos avustusta haetaan erityisen lahjakkuuden perusteella, on hakemuksen liitteenä toimitettava puoltolausunto lasta tai nuorta kyseisessä lajissa ohjaavalta henkilöltä.

Hakija suostuu henkilötietojensa käsittelyyn KPY:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Julkaisemme KPY:n verkkosivuilla ne seurat ja yhdistykset, joille avustus on myönnetty. Avustuksen saajia voidaan nostaa esiin myös KPY:n viestinnässä ja tapahtumissamme. Avustuksen saaja sitoutuu kertomaan KPY:lle seuraavan vuoden loppuun mennessä, miten avustus on hyödynnetty.

Lisätietoja avustuksista ja hakemuksista antaa: kehitys- ja viestintäjohtaja Silja Huhtiniemi, silja.huhtiniemi(at)kpy.fi tai puh. 050 412 0559

Avustushakemuslomake

*-merkityt kentät ovat pakollisia. Täytäthän tiedot huolellisesti ja tarkastat ne ennen lomakkeen lähetystä.

 • Vapaaehtoiset liitetiedostot

  Liitä tarvittaessa hakemukseen liittyvät liitetiedostot kuten esimerkiksi puoltolausunto erityisen lahjakkaalle lapselle / nuorelle.

  Max 3 liitetiedostoa.
 • Max. tiedoston koko: 20 MB.
 • Max. tiedoston koko: 20 MB.
 • Max. tiedoston koko: 20 MB.
 • Lähettämällä hakemuksen vahvistan antamani tiedot oikeiksi ja hyväksyn, että KPY:llä on oikeus julkaista avustuksia saaneet hakijat verkkosivuillaan.


 • Hyväksyn Osuuskunta KPY:n tietosuojakäytännöt ja avustushakemusten tietosuojaselosteeseen ja vahvistan tutustuneeni niihin.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.