Enfo Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu, uudeksi vetäjäksi Seppo Kuula

Enfon toimitusjohtaja vaihtuu, uudeksi vetäjäksi Seppo Kuula

Kuopiolainen KPY-konserni kehittää vahvasti omistamiaan yhtiöitä muuttuvassa toimintaympäristössä. Esimerkiksi Enfo Oyj:stä on vuosien varrella kasvanut pohjoismainen digitaalinen palvelutalo ja sen toimintaa kehitetään edelleen.

Yksi näistä kehitystoimenpiteistä on Seppo Kuulan nimittäminen Enfo Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa toimitusjohtajana vuoden 2018 alussa. Kuula on toiminut Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2010.

KPY-konserni uskoo Seppo Kuulan tuovan koko konserniin voimakkaan kasvusysäyksen ja uusia ajatuksia digitaalisten palvelujen tarjontaan myös konsernin muissa tytäryhtiössä.

– Näen tässä ison mahdollisuuden kasvuun ja kannattavaan liiketoimintaan. Enfolla on täydet valmiudet tuottaa ja kehittää palveluja vaativassa digitaalisten palvelujen kentässä ja vahvistaa otettaan Pohjoismaisilla markkinoilla, sanoo KPY-konsernin hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen.

Ennen Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtajuutta Seppo Kuula on johtanut kansainvälisten yhtiöiden liiketoimintoja ja myyntiä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Kuula on koulutukseltaan DI, eMBA, ja insinööri.

Tikkanen uskoo, että Seppo Kuulan osaamisen ja kokemuksen myötä Enfon asiakaspalvelun taso nousee entisestään.

– Konsernissa painotimme toimitusjohtajan tehtävässä myös strategista ajattelua ja kansainvälistä kokemusta uudistumisprosesseista, Tikkanen lisää.

– Kiitän Arto Herrasta ansiokkaasta ja hyvin tehdystä työstä Enfon toimitusjohtajana. Haluamme jatkossakin käyttää Herrasen osaamista ja sen vuoksi kutsumme koolle ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa suurimpana omistajana puollamme hänen valintaa Enfon hallituksen jäseneksi, Tikkanen sanoo.

Lisätietoa
KPY-konsernin hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen, puh. 0400 185 926
KPY-konsernin toimitusjohtaja Lauri Kerman, puh. 050 357 5384

www.enfogroup.com

—-
Osuuskunta KPY on Itä-Suomen johtava, pitkäjänteinen omistaja. KPY:n toiminnan tavoitteena on omistusten ja omistaja-arvon tuloksellinen kehittäminen ja alueen elinvoimaisuuden edistäminen. Osuuskunta KPY:n omistaa noin 22 000 jäsentä.

KPY-konsernin merkittävimmät omistukset ovat Enfo Oyj:ssä (omistusosuus 85 %), Voimatel Oy:ssä (100 %), Vetrea Terveys Oy:ssä (100 %). Lisäksi konserniin kuuluvat KPY Sijoitus Oy (100 %) ja Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni (100 %). KPY Sijoitus Oy omistaa 40 % Technopolis Kuopio Oy:stä ja 27 % Ropo Capitalista.