KPY hakee juristia

KPY-konserni on yksi Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista, jonka omistavat noin 19 500 Osuuskunta KPY:n jäsentä. Osuuskunta KPY toimii emoyhteisönä konsernissa, johon kuuluvat KPY Novapolis Oy, Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy ja KPY Sijoitus Oy.

Olemme laaja-alainen organisaatio, jossa tapahtuu paljon. Konsernimme on mahdollisuuksia täynnä ja siksipä etsimmekin juuri Sinua

Kehityksennälkäistä

JURISTIA

Pidätkö työskentelystä yritysjärjestelyiden, sopimus- ja kiinteistöjuridiikan parissa, kiinnostaako GDPR- ja compliance-asiat entä haluatko kehittyä hallitustyöskentelyn ammattilaiseksi toimiessasi KPY:n hallituksen sihteerinä?

Meillä pääset hyödyntämään ideointikykyäsi, itsenäistä työskentelyotettasi sekä rohkeuttasi kehittää toimintaamme. Konsernin inhouse-juristina teet tiiviisti töitä KPY:n ja KPY Novapoliksen yhtenäisen tiimin kanssa ja avustat tarpeen mukaan myös omistusyhtiöitämme. Tärkeintä meille on se, että sinä pääset näyttämään kykysi ja kehittymään yrittäjähenkisten työkavereittesi parissa osana tiimiämme.  Arvostamme huolellisuutta, joustavuutta, hyvää omaksumiskykyä sekä viestintätaitoja.

Lupaamme, että työsi on mielenkiintoinen ja pääset kehittymään laaja-alaisesti monialaisessa konsernissa. Tiimeissä työskentelemme modernisti hybridimallilla, työtehtävissä menestyminen edellyttää ainakin osittaista läsnäoloa Kuopiossa.

Paljon jäi varmasti kysyttävää? Kysymyksiisi vastaa toimitusjohtajamme Anssi Lehikoinen ma 5.10. klo 12 – 14 ja pe 9.10. klo 8.30 – 10.30. Anssin tavoitat numerosta 050 328 2648.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 25.10.2020 mennessä osoitteeseen riitta.syren-laine@coronaria.fi.