Yksi kivijalka lisää tulevaisuuden menestystä tukemaan

Momentum osana KPY:tä

KPY Momentum logo

KPY Momentum vahvistaa KPY:ta sijoituskohteena monin tavoin. Uusi tapa sijoittaa kasvukykyisiin pk-yrityksiin parantaa entisestään edellytyksiä osuuskunnan omistaja-arvon kasvattamiselle. Tämä puolestaan mahdollistaa kilpailukykyisen koron maksamisen osuuspääomalle myös tulevaisuudessa.

Omistautuminen, yhteisöllisyys ja rohkeus ohjaavat myös KPY Momentumin toimintaa

KPY Momentum sitoutuu omistamiensa yritysten pitkäjänteiseen kehittämiseen yhdessä muiden omistajien ja johdon kanssa. Jatkamme nykyisten omistusyhtiöidemme jatkuvaa kehittämistä – tämän lisäksi laajennamme omistustamme valikoitujen kasvu- ja arvoyhtiöiden vähemmistöomistajaksi. Näin mahdollisuudet laajenevat, samalla kun hajauttaminen vähentää yksittäiseen sijoituskohteeseen kohdistuvaa riskiä.

Osuuskunta on omistajana aito kumppani

Tulevissa vähemmistöomistuksissa aiemmat omistajat voivat jatkaa vahvasti mukana yrityksessä, ja asetamme myös pitkän tähtäimen tavoitteet yhdessä heidän kanssaan. Uskomme, että tällaiselle kumppanuudelle on kysyntää kasvuhakuisissa yrityksissä. Toimintamalli mahdollistaa omistajillemme myös entistä kiinnostavamman portfolion.

KPY on omistajilleen tunnetusti vakaa omistuskohde. Osuuksien vuosittainen tuotto on ollut tyypillisesti vähintään 5 prosenttia osuuden arvosta.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Kirsi Huusko

Sijoitusjohtaja
Puh. 040 355 6629
kirsi.huusko@kpy.fi

Osuuskunta KPY

Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio
Puh. vaihde 017 369 7800
Omistajapalvelu puh. 017 369 7801 (avoinna ma, ti ja ke kello 9-15)

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella saat suoran yhteyden meihin. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.