Mikä omistajakumppanuus?

Omistajakumppanuus

KPY Momentum logo

Momentum tarjoaa KPY:n omistajille vakaan kivijalan, joka tukee osuuskunnan strategian mukaista kehitystä. Tämä luo entistä paremmat edellytykset niin omistaja-arvon kasvattamiselle kuin kilpailukykyiselle osuuspääoman korolle.

Kuvituskuva.

Mitä aktiivinen omistajakumppanuus tarkoittaa?

Aktiivinen omistajakumppanuus tarkoittaa, että haluamme aktiivisesti osallistua osakkuusyritystemme kehittämiseen.  Tämä merkitsee, että KPY:n osaaminen on käytettävissä osakkuusyrityksissä laajemmin, ei pelkästään hallitustyössä.

Toimiva johto ja omistajakunta saa leveämmät hartiat sekä keskustelukumppanin. Etsimme tarpeen mukaan asiantuntemusta myös laajoista verkostoistamme. Tällä hetkellä KPY-konsernissa meillä on osaamista muun muassa kansainvälisestä liiketoiminnasta, talousjohtamisesta, rahoituksesta, viestinnästä, vastuullisuudesta sekä HR:n ja yrityskulttuurin kehittämisestä.

Meille tärkeät teemat

Meille tärkeitä teemoja ovat vastuullisuus ja hyvä (työ)elämä. Uskomme vahvaan yrityskulttuuriin ja sen kehittämiseen. Haluamme omistusyritystemme olevan erityisen haluttuja työnantajia, jotka myös osoittavat arvostusta työntekijöitä kohtaan.

Vastuullisuus tarkoittaa yrityksen omien valintojen lisäksi asiakasyritysten vastuullisuuden edistämistä liiketoiminnan kautta.

Mitä muuta omistajakumppanuus voi yritykselle tarkoittaa?

KPY:n omistajuus voi tarkoittaa myös joitain käytännön asioita esimerkiksi aktiivista vastuullisuuden, yrityskulttuurin tai talousraportoinnin kehittämistä. Pienemmille yrityksille omistajuus  voi tarkoittaa myös kasvua yrityksestä yhtiöksi.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Kirsi Huusko

Sijoitusjohtaja
Puh.040 355 6629
kirsi.huusko@kpy.fi

Osuuskunta KPY

Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio
Puh. vaihde 017 369 7800
Omistajapalvelu puh. 017 369 7800 (avoinna maanantaista torstaihin kello 9-15)

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella saat suoran yhteyden meihin. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.