Mikä omistajakumppanuus?

Omistajakumppanuus

KPY Momentum logo

KPY:n omistajille KPY Momentum tarjoaa uuden kivijalan vakaasti osuuskunnan strategian mukaisesti kehittyvälle toiminnalle. Tämä luo entistä paremmat edellytykset niin omistaja-arvon kasvattamiselle kuin kilpailukykyiselle osuuspääoman korolle.

Mitä aktiivinen omistajakumppanuus tarkoittaa?

Aktiivinen omistajakumppanuus tarkoittaa, että haluamme osallistua aktiivisesti omistusyritystemme kehittämiseen.  Tämä tarkoittaa hallitustyöhön osallistumisen lisäksi sitä, että KPY:n osaaminen on omistusyhteysyritysten käytössä myös laajemmin.

Toimiva johto ja omistajakunta saa leveämmät hartiat sekä keskustelukumppanin. Etsimme tarpeen mukaan asiantuntemusta myös laajoista verkostoistamme. Tällä hetkellä KPY-konsernissa on osaamista mm. kansainvälisestä liiketoiminnasta, talousjohtamisesta & rahoituksesta, it- ja BioTech-yhtiöistä sekä listayhtiön käytännön arjesta.

Meille tärkeät teemat

Meille tärkeitä teemoja ovat vastuullisuus ja hyvä (työ)elämä. Haluamme omistusyhteysyritystemme olevan erityisen haluttuja työnantajia, jotka myös osoittavat arvostusta työntekijöitä kohtaan.

Vastuullisuus tarkoittaa yrityksen omien valintojen lisäksi asiakasyritysten vastuullisuuden edistämistä liiketoiminnan kautta.

Mitä muuta omistajakumppanuus voi yritykselle tarkoittaa?

KPY:n omistajuus voi tarkoittaa myös joitain käytännön asioita: esimerkiksi vastuullisuuden aktiivista kehittämista. Lisäksi omistusosuudestamme ja yrityksen nykyisistä prosesseista riippuen voi esimerkiksi olla, että talousraportoinnin rytmiä joudutaan muuttamaan.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Kirsi Huusko

Sijoitusjohtaja
Puh.040 355 6629
kirsi.huusko@kpy.fi

Osuuskunta KPY

Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio
Puh. vaihde 017 369 7800
Omistajapalvelu puh. 017 369 7801 (avoinna ma, ti ja ke kello 9-15)

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella saat suoran yhteyden meihin. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.