Osaava kumppani tukee suuriakin kasvuloikkia

Osaava kumppani

KPY Momentum logo

Kasvun avulla luodaan arvoa yritykselle.  Haluamme kasvaa pitkällä aikavälillä voidaksemme edistää yrityksen omistaja-arvoa. Kasvun tulee olla paitsi kunnianhimoista, myös kestävää ja kannattavaa.

Monella yrityksen omistajalla on korkea kynnys ottaa uusia omistajia mukaan. Uskomme, että tuo kynnys madaltuu, kun tulemme tutuksi puolin ja toisin. Haluamme rakentaa luottamuksen ja vahvan yhteistyön perustan.

Kuvituskuva.

Arvot ja tavoitteet yhdistävät meitä

Ymmärrämme, että ulkopuolisten omistajien mukaanotto on pk-yritysten omistajille iso päätös, joka vaatii harkintaa ja valmistautumista. Prosessi on usein pitkä ja monivaiheinen, ja se vaatii kypsyttelyä molemmilta osapuolilta. Uskomme, että jo ennen sijoitusta käydyt keskustelut luovat meille hyvän pohjan siihen, mihin olemme yhdessä menossa.

Yhteisen tavoitteemme tulee olla kunnianhimoinen, mutta realistinen. On myös tärkeää, että meillä yhteinen ymmärrys omistajapolitiikasta, joka määrittelee esimerkiksi tulevan voiton käytöstä. Yhtiöidemme kulttuurien ja arvojen tulisi olla yhteensopivia. Meidän voimamme on yhteisöllisyydessä, omistautumisessa ja rohkeudessa. Näemme, että vahva yrityskulttuuri ja sen systemaattinen kehittäminen on tärkeää.

Kun jaamme yhtenäisen arvomaailman, yhdessä asetut tavoitteet ja yhdessä kannettavan vastuun – silloin voimme yhdessä rohkeasti lähteä tavoittelemaan menestyksen seuraavaa tasoa.

 

KPY kuva ympäristöstä

Juuri nyt on oikea hetki miettiä yrityksesi tulevaisuutta

Yrityksesi tulevaisuus on sinulle varmasti läheinen asia. Etenkin perhe- ja yrittäjävetoisissa yrityksissä tulevaisuutta pohditaan miltei koko ajan. Suhde yritykseen on hyvin henkilökohtainen, joten päätösten tekemiseen vaikuttavat myös tunnepitoiset asiat. Toisaalta arki vie usein mennessään, eikä aikaa tunnu löytyvän asioiden perinpohjaiseen läpikäymiseen. Asioiden syvälliseen analysointiin ja kasvun mahdollisuuksien tunnistamiseen olisi kuitenkin tärkeä varata aikaa.

Aloitetaan avoimella keskustelulla

Meille on tärkeää, että tutustumme toisiimme. Voidaksemme aloittaa keskustelun emme tarvitse valmista liiketoimintasuunnitelmaa tai pitkälle vietyä tiekarttaa siitä, mihin yritys tulevina vuosina aikoo menestystään perustaa Aito ajatus ja tahtotila kannattavan liiketoiminnan viemisestä uudelle tasolle riittävät. Meidän kanssamme voit keskustella alustavistakin ajatuksista sitoumuksetta ja luottamuksellisesti. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan ja katsotaan yrityksesi tilanne yhdessä läpi.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Kirsi Huusko

Sijoitusjohtaja
Puh. 040 355 6629
kirsi.huusko@kpy.fi

Osuuskunta KPY

Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio
Puh. vaihde 017 369 7800
Omistajapalvelu puh. 017 369 7800 (avoinna maanantaista torstaihin kello 9-15)

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella saat suoran yhteyden meihin. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.