KPY Novapoliksen hallitus nimetty – puheenjohtajaksi Tarja Tikkanen

KPY Novapoliksen hallitus nimetty – puheenjohtajaksi Tarja Tikkanen

Kuopiolaisen KPY Novapolis Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty 1.10.2019 alkaen Osuuskunta KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen. Yhtiön varapuheenjohtajaksi on nimitetty hallitusammattilainen Pertti Huuskonen ja hallituksen jäseniksi KPY:n toimitusjohtaja Lauri Kerman, Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo ja Aurealiksen toimitusjohtaja Juha Yrjänheikki.

– Olemme tosi tyytyväisiä, että saimme KPY Novapoliksen hallitukseen laajan kokemuksen omaavia osaajia. Tällä joukolla on hyvä jatkaa uuden yhtiön toimintaa ja sen kehittämistä, Tikkanen kertoo.

KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Hannu Eronen kertoo olevansa tyytyväinen, että yhtiön hallitukseen saatiin kokeneita jäseniä.

KPY hankki syyskuun lopussa omistukseensa Technopolis Kuopio Oy:n koko osakekannan. KPY omisti Technopolis Kuopio Oy:stä jo valmiiksi 40 prosenttia KPY Sijoitus Oy:n kautta.

Lisätietoa: Tarja Tikkanen, puh. 0400 185 926, tarja.tikkanen(at)kpy.fi

KPY Novapolis Oy tarjoaa Kuopiossa nykyaikaisia ja kehittyviä toimitilapalveluja korkeatasoisissa ja kansainvälisissä ympäristöissä. Novapoliksessa toimii noin 200 yritystä ja siellä on yli 12 000 avaimenhaltijaa. www.novapolis.fi

KPY on yksi Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. Osuuskunta KPY toimii emoyhteisönä konsernissa, johon kuuluvat KPY Novapolis Oy, Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy, KPY Sijoitus Oy ja Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni. KPY-konsernissa on noin 2 600 työntekijää. KPY:n omistavat noin 20 000 Osuuskunta KPY:n jäsentä, joista suurin osa asuu Kuopion alueella.