KPY:n edustajistossa voit vaikuttaa!

Osuuskunta KPY:llä on noin 20 000 omistajaa. Jotta yhtiössä kuuluisi omistajien ääni, Osuuskunta KPY:ssä on 30-henkinen edustajisto, joista 15 on erovuorossa joka kolmas vuosi.

Vaaleilla valitut omistajat ovat mukana KPY:n päätöksenteossa. KPY:n edustajistossa pääset mukaan yhden Itä-Suomen suurimman työllistäjän ja elinkeinoelämän vaikuttajan toimintaan. Edustajistossa saat myös kokemusta ja luot uusia verkostoja.

KPY:n omistaja – tule ehdokkaaksi!

KPY:n edustajistossa on ihan tavallisia ihmisiä ja se peilaa hyvin KPY:n omistajakuntaa. Ehdokkaiksi tarvitaan kaikenlaisia ihmisiä - kuten nuoria, eläkeläisiä, opiskelijoita, työntekijöitä, työttömiä, yrittäjiä ja johtajia ym.

Jos olet Osuuskunta KPY:n osuuden omistaja, voit ilmoittautua ehdokkaaksi.

Ehdokaslistaan tarvitaan viiden ehdokaslistan perustajan allekirjoitukset. Yhdellä listalla voi olla enintään 30 ehdokasta. Ehdokaslista avautuu tästä linkistä pdf-muodossa ja tästä linkistä Word-muodossa.

Täytä Suostumus edustajiston toimeen -lomake. Suostumuslomake avautuu tästä linkistä pdf-muodossa ja tästä linkistä Word-muodossa.

Näistä linkeistä avautuu vaali-ilmoitus ja KPY:n vaalijärjestys. Nykyiseen edustajistoon pääset tutustumaan tästä linkistä.

Nykyiset edustajiston jäsenet kertovat

KPY:n edustajistossa voit jättää oman kädenjälkesi kestävään omistajuuteen, pysyt talouden kehityksen pulssilla ja verkostoidut muiden vaikuttajien kanssa. Opit samalla uutta ja kehität omaa osaamistasi.”

KPY:n edustajiston jäsenyys on hyvä paikka vaikuttaa erityisesti oman alueen elinkeinoelämän ja tärkeiden yritysten kehitykseen sekä näköalapaikka yritysmaailmaan ja liike-elämään.”

Työskentely KPY:n edustajistossa on todella antoisaa. On hienoa olla mukana hyvin hoidetun ja perinteikkään yhtiön päätöksenteossa, jossa osataan katsoa myös tulevaisuuteen.”

Alueemme menestys lähtee yhdessä tekemisestä. KPY on rakentanut hyvinvointia ja menestystä alueellaan yli 135 vuoden ajan eläen ajassa. Tulevaisuuden menestystä on mielenkiintoista ja innostavaa tehdä pitkässä historian ketjussa.”

KPY:n edustajistossa pääset tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja heidän kanssaan vastuulliseen ja vaikuttavaan sijoittamiseen. Jos Itä-Suomen elinvoimaisuuden kehittäminen kiinnostaa ja haluat olla mukana hyvän tekemisessä täällä, lähde ehdokkaaksi!”

Tärkeitä päivämääriä

  • vaalikelpoinen on henkilö/taho, joka on KPY:n jäsenluettelossa pe 13.9.2019. - Uusien jäsenten huomioitava kirjausaika, lisätietoja saa Leena Koistiselta, puh. 017 369 7800 tai leena.koistinen(at)kpy.fi
  • ma 16.9.2019 kello 16 ehdokashankinta päättyy, jolloin ehdokaslistat oltava KPY:llä
  • la 2.11.2019 ehdokaslista julkaistaan Savon Sanomissa
  • 6.-20.11.2019 äänestysaika
  • tulosten julkistus pe 22.11. KPY:n nettisivuilla ja su 24.11. Savon Sanomissa.

Lisätietoa saat

KPY:n johdon assistentti Leena Koistinen, leena.koistinen(at)kpy.fi, puh. 017 369 7800
KPY:n edustajiston pj. Pekka Kantanen, puh. 044 355 8998, pekka(at)kantanen.net
KPY:n edustajiston varapj. Erkki Ryynänen, puh. 040 545 6060, erkki.i.ryynanen (at)dnainternet.net
KPY:n edustajiston varapj. Markku Söderström, puh. 044 536 3711, markku.soderstrom (at)dnainternet.net
KPY:n edustajiston varapj. Tuula Väätäinen, puh. 050 511 3018, tuula.vaatainen(at)eduskunta.fi