Mika Sutinen Voimatel Oy:n hallitukseen

Mika Sutisesta Voimatel Oy:n hallituksen jäsen

Voimatel Oy:n hallituksen uudeksi jäseneksi on nimitetty Musti ja Mirri Oy:n toimitusjohtaja, KTM Mika Sutinen. Voimatelin hallituksesta jää pois Enfo Oyj:n toimitusjohtaja, DI Arto Herranen. Herranen keskittyy jatkossa Enfon liiketoimintojen kehittämiseen ja digitalisaation murroksesta syntyvien mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Mika Sutinen tuo hallitukseen vahvaa kokemusta henkilöstön kehittämisestä ja kuluttajaliiketoiminnan johtamisesta.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa PVO:n toimitusjohtaja, DI Lauri Virkkunen. Muina yhtiön hallituksen jäseninä jatkavat KPY:n toimitusjohtaja, KTM, eMBA Lauri Kerman ja DI Esko Miikkulainen (mm. ent. SSP:n toimitusjohtaja).

Lisätietoa: Voimatel Oy:n nimitysvaliokunnan pj Tarja Tikkanen, puh. 0400 185 926

—-

Voimatel-konserni on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Voimatelin noin 850 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta, Virosta ja Puolasta käsin. Voimatel konsernin liikevaihto oli noin 94,6 M€ vuonna 2016. Osuuskunta KPY omistaa Voimatel Oy:n sataprosenttisesti. www.voimatel.fi