KPY Novapolis Oy

Palveluja sekä tilaa menestyä huippuosaajien keskittymässä

KPY hankki 30.9.2019 omistukseensa Technopolis Kuopio Oy:n koko osakekannan. KPY omisti Technopolis Kuopio Oy:stä jo valmiiksi 40 prosenttia KPY Sijoitus Oy:n kautta.

KPY Novapolis Oy tarjoaa monipuolisia toimitiloja Microkadun ja Viestikadun toimistorakennuksissa Savilahdessa.

KPY Novapolis -kampukset sijaitsevat Savilahdessa, monialaisessa huippuosaajien keskittymässä aivan Kuopion keskustan tuntumassa. Savilahden ainutlaatuinen toimintaympäristö, missä ihmiset, ideat, yritykset sekä tutkimus ja koulutus kohtaavat, inspiroi siellä olevien yritysten henkilöstöä sekä lisää yritysten vetovoimaa.

Hyvät liikenneyhteydet, verkottuminen muiden huippuosaajien kanssa sekä houkutteleva työnantajamielikuva parantavat myös yrityksien imagoa ja kilpailukykyä.

KPY Novapoliksen vahvuuksia

KPY Novapolis on dynaaminen toimintaympäristö. Alueen ilmapiiri on kehittyvä ja yhteisöllinen. Kuopion kaupungille Savilahti on yksi kaupunkisuunnittelun kärkihankkeista. KPY Novapolis on sitoutunut kehittämään kiinteistöjään sekä niiden palveluja tavoitteenaan yrityksien menestyminen sekä työntekijöiden viihtyminen.

 

KPY Novapoliksen kiinteistöistä voi vuokrata yrityksille toimitilaa Savilahdesta, vain parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Savilahden rantamaisemien ympärille kehittyy uusi urbaani kaupunginosa. Samalla Savilahden osaamiskeskittymä kasvaa ja vahvistuu, mikä avaa uusia ovia liiketoiminnalle; osaamiskeskittymä antaa pohjan monialaiselle yhteistyölle sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnalle. Erilaisten ihmisten ja erilaisen osaamisen kohtaaminen sisältää valtavat mahdollisuudet.

KPY Novapolis lukujen valossa
AVAIMENHALTIJOITA YHTEENSÄ YLI
10500

henkilöä Kuopion kampuksilla

KPY NOVAPOLIKSEN KAMPUKSILLA TOIMII
170

asiakasyritystä ja yhteisöä

KPY:n omistusosuus
100

prosenttia