Onnittelut, omistat paikallista hyvää

KPY:llä on juuret syvällä alueemme kehittämisessä. Osuutemme ovat arvokasta ja tuottavaa omaisuutta. Kun pidät sijoituksesi itäsuomalaisessa omistuksessa, siirrät hyvää yhteisen alueemme jälkipolville.

KPY Omistajalle herokuva.
Omistajalle

Kannattavaa omistamista

KPY on tunnetusti vakaa omistuskohde. Osuuksien vuosittainen tuotto on ollut tyypillisesti noin 5-6 % osuuden arvosta.

Osuuspääoman korko

Kannattavaa omistamista

KPY on tunnetusti vakaa omistuskohde. Osuuksien vuosittainen tuotto on ollut tyypillisesti noin 5-6 prosenttia osuuden arvosta.

Vuoden 2021 osuuspääoman korko

KPY:n edustajisto päätti 27.4.2022 kokouksessaan,  että osuuskorkoa viime vuodelta maksetaan yksi euro osuutta kohti. Korko maksetaan 10.5.2022, täsmäytyspäivä on 2.5.2022. Lue 28.4.2022 julkaistu tiedotteemme tästä.

Maksettavan osuuskoron määrä on yhteensä noin 5,5 miljoonaa euroa. Siitä Pohjois-Savon talousalueelle kohdistuu noin kolme miljoonaa euroa.

Tästä linkistä avautuu Osuuskunta KPY:n maksamat osuuspääoman korot vuodesta 2008 alkaen.

KPY:n maksama osuuskorko on henkilöjäsenelle veronalaista tuloa, josta pidätetään 7,5 % ennakonpidätys 5 000 euroon asti.
Sen ylittävästä osasta ennakonpidätys on 25,5 %. Kotimaisille yhteisöjäsenille, esimerkiksi osakeyhtiöille, osuuskorko on pääsääntöisesti verovapaata tuloa.

KPY:n Sisäpiiri-etuohjelmasta rahanarvoisia etuja

Osuuskunta KPY:n osuuksien omistajana olet osa tärkeää ja merkittävää sidosryhmäämme, josta haluamme huolehtia ja pitää kiinni.

Kehitimme KPY:n osuuksien omistajille maksuttoman etuohjelman, jonka nimesimme Sisäpiiriksi. Se on monipuolinen verkossa ja mobiilina toimiva etuohjelma, jonka alennukset ovat huomattavia.

Sisäpiiriläisenä voit hyödyntää monia paikallisia ja valtakunnallisia etuja ja palveluja. Niitä löytyy niin kotiin, vapaa-aikaan, matkailuun, hyvinvointiin kuin autoiluunkin.

Lisäksi Sisäpiirissä on kuukausittain vaihtuvia, ajankohtaisia kampanjoita ja arvontoja.

KPY:n osuuksien omistaja – liity KPY:n Sisäpiiriin etusivulla olevasta linkistä.

Tarvitset kirjautumista varten tunnuksen.

Jos et ole saanut kirjautumistunnusta, otatko yhteyttä KPY:n Sisäpiiriin puh. 040 359 4348 arkisin kello 9-14.

Osuuden omistaja voi myydä osuuksia suoraan osuuksien ostajalle

Tästä avautuu kauppakirjan malli (Word-muodossa), jonka pohjalta osuuksien kaupan voi toteuttaa.

Huomioithan, että kauppakirja on ainoastaan malliversio, jota tulee täydentää tarvittavassa laajuudessa kunkin yksittäisen osuuksien kaupan osalta. Osuuskunta KPY ei vastaa miltään osin tällaisten kauppojen toteuttamisen oikeellisuudesta.

 

KPY Sijoitus Oy ostaa KPY:n osuuksia 31.3.2022 saakka

KPY Sijoitus Oy on voinut tarvittaessa ostaa KPY:n osuuksia 12.8.2021 lähtien. Tämän väliaikaisen toimenpiteen tavoitteena on ollut turvata osuuksien vaihdantaa etenkin pienomistajille sen jälkeen, kun myös KPY:n osuuksien kauppapaikkaa aiemmin ylläpitänyt Privanet Securities Oy keskeytti jälkimarkkinapaikkansa toiminnan.

Lue 22.3.2022 julkaistu tiedotteemme tästä linkistä

Ennen 31.3.2022 aloitetut keskeneräiset osuuksien ostoprosessit saatetaan loppuun.