Onnittelut, omistat paikallista hyvää

KPY:llä on vahvat 140-vuotiset juuret rohkeana ja uudistuvana yhteyksien rakentajana.

KPY on arvopohjainen monialakonserni, jonka omistaa noin 19 000 osuudenomistajan muodostama yhteisö.

KPY:n tavoitteena on edistää kasvua ja yhteistyömahdollisuuksia omaa toimialaansa laajemmin ympyröivään yhteiskuntaan: kotimainen omistajuus & elinvoiman vahvistaminen Itä-Suomessa ja valtakunnallisesti.

KPY tarjoaa alustan valmiiksi hajautetuilla sijoituksilla. Kauttamme pääset mukaan kiinnostaviin sijoituskohteisiin, joita on harvoin tarjolla.

KPY Omistajalle herokuva.
Omistajalle

KPY:n edustajisto päätti 11.10.2022 osuuksien jakamisesta

Edustajisto päätti 11.10.2022 KPY:n osuuksien jakamisesta siten, että jokainen aiempi osuus jaettiin neljäksi osuudeksi. Osuuksien jakaminen toteutettiin käytännössä maksuttomalla osuusannilla.

Siinä kullekin osuudenomistajalle annettiin maksutta uusia osuuksia osuudenomistajien omistamien osuuksien mukaisessa suhteessa siten, että kutakin osuutta kohti annettiin kolme (3) uutta osuutta.

Osuuksien jakamisen johdosta osuuskunnan sääntöjen mukaista osuusmaksua muutettiin 0,085 eurosta 0,02125 euroon. Osuusmaksujen muodostama osuuspääoma pysyi muuttumattomana.

 Lue koko tiedote tästä linkistä

KPY:n Sisärinki-etuohjelmasta rahanarvoisia etuja

Osuuskunta KPY:n jäsenenä olet osa tärkeää ja merkittävää sidosryhmäämme, josta haluamme huolehtia ja pitää kiinni.

Kehitimme KPY:n jäsenille maksuttoman etuohjelman, jonka nimesimme Sisäringiksi. Se on monipuolinen verkossa ja mobiilina toimiva etuohjelma, jonka alennukset ovat huomattavia.

Sisärinkiläisenä voit hyödyntää monia paikallisia ja valtakunnallisia etuja ja palveluja. Niitä löytyy niin kotiin, vapaa-aikaan, matkailuun, hyvinvointiin kuin autoiluunkin.

Lisäksi Sisäringissä on kuukausittain vaihtuvia, ajankohtaisia kampanjoita.

KPY:n jäsen – katso lisää tästä.
Tarvitset kirjautumista varten tunnuksen.

Jos et ole saanut kirjautumistunnusta, otatko yhteyttä KPY:n Sisärinkiin puh. 040 359 4348 arkisin kello 9-14.

Osuuden omistaja voi myydä osuuksia suoraan osuuksien ostajalle

Kauppakirjan malli 2024 (Word-muodossa), jonka pohjalta osuuksien kaupan voi toteuttaa.

Huomioithan, että kauppakirja on ainoastaan malliversio, jota tulee täydentää tarvittavassa laajuudessa kunkin yksittäisen osuuksien kaupan osalta. Osuuskunta KPY ei vastaa miltään osin tällaisten kauppojen toteuttamisen oikeellisuudesta.

Osuuspääoman korko

Tästä linkistä avautuu Osuuskunta KPY:n maksamat osuuspääoman korot vuodesta 2008 alkaen.

Osuuden arvo

KPY ei voi ottaa kantaa KPY:n osuuden markkina-arvoon. Osuuden arvoa voi kuitenkin tarkastella esimerkiksi Osuuskunta KPY:n tilinpäätöksen 2023 mukaisen kirjanpidon nettovarallisuuden, eli kirjanpidon mukaisten varojen ja velkojen erotuksen kautta.

Osuuskunta KPY:n tilinpäätöksen 2023 mukainen nettovarallisuus osuutta kohti on noin 5,70 (5,50) euroa. Laskennassa käytetystä nettovarallisuudesta on vähennetty tilikaudelle 2023 Osuuskunta KPY:n tulokseen ja tätä kautta omaan pääomaan kirjautunut KPY Sijoitus Oy:n fuusiovoitto noin 37,4 miljoonaa euroa. Fuusiovoitto on vähennetty, koska fuusio itsessään ei ole vaikuttanut osuuden arvoon.

KPY:n osuuden arvosta voit lukea lisää 9.4.2024 julkaistusta tilinpäätöstiedotteestamme