Datavetoisen liiketoimintamuutoksen mahdollistaja

Omistuksemme

Enfo Oy

Älykkäämmän maailman puolesta

Enfo hallitsee niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuo yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Enfo kehittää ja ylläpitää digitaalisia ratkaisuja, ja tukee asiakkaitaan kokonaisuuksien hallinnassa.

Enfon 800 asiantuntijaa työskentelee älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaakin.

1.6.2023 lähtien Enfo Oy muodostuu kahdesta itsenäisestä liiketoiminnosta: Enfon konsultointiliiketoiminta saa uuden brändin ja nimen Epical, ja yhtiön IT-palveluliiketoiminta jatkaa toimintaansa Enfo-brändin alla. Lue lisää aiheesta 29.5.2023 julkaistusta mediatiedotteesta. Linkki tiedotteeseen: Enfon konsultointiliiketoiminnasta tulee Epical – Enfo uudistaa yhtiörakenteensa (sttinfo.fi)

Täältä löydät lisätietoa Enfon toiminnasta.

Tutustu myös Enfon tytäryhtiön Epicalin toimintaan >>

mies ja nainen istuvat selin tietokoneen ääressä

Enfo Oy:n 2023 puolivuotiskauden lukuja

KPY-konsernin puolivuosikatsauksesta 1.1.-30.6.2023 löydät lisätietoa Enfon luvuista.

Osuuskunta KPY omistaa noin 86 prosenttia Enfo Oy:stä.

Enfo Oy on Osuuskunta KPY:n pitkäaikaisin omistuskohde.

Enfo käynnisti toimintansa Kuopiossa v. 1964 nimellä Tietosavo. Tuolloin Savon merkittävimmät yritykset perustivat liiketoimintansa tueksi oman tietotekniikkaan erikoistuneen yhtiön, joka tuotti tietotekniikkapalveluja omistajayhtiöilleen. Enfo oli aikanaan Suomen ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolinen tietotekniikka-alan yritys.

KPY:llä ja Enfolla on ollut asiakasyhteistyötä jo 1960-luvulta saakka. 2000-luvun alkupuoliskolla KPY hankki enemmistön Enfosta.

Enfo Oy:n toimitusjohtaja Mikko Valorinta

Enfon toimitusjohtaja Mikko Valorinta