Siilinjärven Lentokapteeni

Toimistokiinteistö hyvien liikenneyhteyksien varrella

Siilinjärven Toivalassa olevan Lentokapteenin toimistokiinteistössä toimivat Savon Voima Oyj:n  pääkonttori, Voimatel Oy:n pääkonttori, Siilinjärven kunnan palveluista kiinteistössä toimivat kaavoitus, maapolitiikka, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, talous- ja tietotekniikkapalvelut sekä yhteistoiminta-alueen asiantuntijapalveluna toimiva ja Sydän-Savon maaseutupalvelu sekä Juhlapalvelu Remarin Pilotti-ravintola.

Siilinjärven kunnan palveluista kiinteistössä toimivat kaavoitus, maapolitiikka, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, talous- ja tietotekniikkapalvelut sekä yhteistoiminta-alueen asiantuntijapalveluna toimiva Sydän-Savon maaseutupalvelu.

Lentokapteenissa työskentelee noin 200 henkilöä.

 

Tiesitkö, että

Lentokapteenin kokoustiloja voivat vuokrata muutkin kuin Lentokapteenissa toimivat yritykset. Kokoustiloja on valittavissa muutaman hengen neuvottelutiloista 54 hengen kokoustilaan.

Pilotti-ravintolassa on arkisin on tarjolla kahvila- ja lounaspalvelut. Iltaisin ja viikonloppuisin Pilotti toimii tilausravintolana. Pilotin kautta myös cateringpalvelut.

 

Lentokapteeni on KPY:n ensimmäinen kiinteistösijoituskohde

Kiinteistö Oy Lentokapteeni on Osuuskunta KPY:n ensimmäinen kiinteistöomistuskohde. Se oli Siilinjärven Rissalan yrityskylän ensimmäinen toimistorakennus ja se valmistui joulukuussa 2010.

 

 

Lentokapteeni lukujen valossa
KOLMIKERROKSISEN TALON PINTA-ALA
5200

neliömetriä

RAKENNUKSESSA TYÖSKENTELEE NOIN
200

henkilöä

RAKENNUSVUOSI
2010