Siilinjärven Lentokapteeni

Lentokapteeni on osa KPY Novapolis -konseptia

Osuuskunta KPY:n omistama toimistokiinteistö Lentokapteeni Siilinjärven Toivalassa siirtyi 1.7.2020 osaksi KPY Novapolista.
Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallitusten puheenjohtaja Tarja Tikkasen mukaan Lentokapteenin siirto Novapoliksen lipun alle on luonteva jatkumo.
– Saamme Novapoliksen osaamisen ja toimivat palvelukonseptit Lentokapteenin asiakkaiden käyttöön. Integraatio luo mahdollisuuksia myös kustannustehokkuudelle, Tikkanen sanoo.

KPY Novapolis toimii Kuopion Savilahdessa Micro- ja Viestikatujen kampuksilla. Lentokapteeniin tulee vaiheittain tarjolle Savilahdesta tutut KPY Novapoliksen kattavat toimitilapalvelut.

 

 

Toimistokiinteistö sujuvien liikenneyhteyksien varrella

Siilinjärven Toivalassa olevan Lentokapteenin toimistokiinteistössä toimivat Savon Voima Oyj:n  pääkonttori, Voimatel Oy:n pääkonttori, Siilinjärven kunnan palveluista kiinteistössä toimivat kaavoitus, maapolitiikka, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, talous- ja tietotekniikkapalvelut sekä yhteistoiminta-alueen asiantuntijapalveluna toimiva ja Sydän-Savon maaseutupalvelu sekä Juhlapalvelu Remarin Pilotti-ravintola.

Siilinjärven kunnan palveluista kiinteistössä toimivat kaavoitus, maapolitiikka, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, talous- ja tietotekniikkapalvelut sekä yhteistoiminta-alueen asiantuntijapalveluna toimiva Sydän-Savon maaseutupalvelu.

Lentokapteenissa työskentelee noin 200 henkilöä.

Tiesitkö, että

Lentokapteenin kokoustiloja voivat vuokrata muutkin kuin Lentokapteenissa toimivat yritykset. Kokoustiloja on valittavissa muutaman hengen neuvottelutiloista 54 hengen kokoustilaan.

Pilotti-ravintolassa on arkisin on tarjolla kahvila- ja lounaspalvelut. Iltaisin ja viikonloppuisin Pilotti toimii tilausravintolana. Pilotin kautta myös cateringpalvelut.

 

 

Lentokapteeni lukujen valossa
KOLMIKERROKSISEN TALON PINTA-ALA
5200

neliömetriä

RAKENNUKSESSA TYÖSKENTELEE NOIN
200

henkilöä

RAKENNUSVUOSI
2010