KPY Novapolis Oy

Toimitilapalveluja sekä tilaa menestyä huippuosaajien keskittymässä

Maailma muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan. Uudet sukupolvet ja muuttuneet työtavat tarkoittavat, että työ ei enää määritä ketä olemme, eikä missä ja milloin työtä teemme. Työn muutos, ympäristötietoisuus, kaupungistuminen, turvallisuus, digitalisaatio ja asiakaskokemuksen siirtyminen kaiken keskiöön ovat yhdessä luoneet pohjan uudistuvalle KPY Novapolikselle.​

KPY Novapolis on satojen yritysten koti ja tuhansien ihmisten työympäristö. Yhteisönä se on jo nyt yksi Itä-Suomen menestyksen draivereista. Tulevaisuudessa Novapolis on ekosysteemi, jossa fyysiset tilat ovat yksi sen monista ulottuvuuksista.​

KPY:n arvot omistautuminen, yhteisöllisyys ja rohkeus ohjaavat arjen työtämme. Tarjoamme nykyaikaisia toimitiloja ja palveluja modernissa ja kansainvälisissä ympäristössä Kuopion kasvukeskuksessa Savilahdessa sekä Siilinjärven Toivalassa.

Ainutlaatuinen toimitilakeskittymä

KPY Novapolis Oy tarjoaa toimitiloja ja palveluja korkeatasoisissa ja kansainvälisissä ympäristöissä Kuopion Savilahdessa, jossa ihmiset kohtaavat synnyttäen uusia ideoita ja innovaatioita. Oppilaitosten ympäröimä KPY Novapolis kehittää koko Itä-Suomen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia rinnallaan Kuopion kaupunki, KYS, Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto sekä suuri joukko suomalaisia ja kansainvälisiä huippuyrityksiä. KPY Novapolis toimii asiakaslähtöisesti, luotettavasti ja pitkäjänteisesti mahdollistaen asiakkaiden keskittymisen omaan liiketoimintaansa. 

Asiakaslähtöiset palvelut takaavat yritysten arjen sujuvuuden

Hyvät liikenneyhteydet, verkottuminen muiden huippuosaajien kanssa sekä houkutteleva työnantajamielikuva parantavat siellä toimivien yritysten imagoa ja kilpailukykyä.

Lue lisää KPY Novapoliksen monipuolisista ja asiakaslähtöisistä palveluista tästä linkistä.

KPY Novapolis lukujen valossa
KÄYTTÄJIÄ YLI
10500

avaimenhaltijaa

ASIAKKAINA YLI
170

yritystä ja yhteisöä

TOIMITILAA YHT.
140000

brm2