Vetrea Terveys Oy

Vetrea Terveys Oy: Elämästä nauttiminen on jokaisen oikeus

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus- ja asumispalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia. Vaalimme ja edistämme asiakkaidemme terveyttä arvoinamme avarakatseisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Vetrea-konserniin kuuluvat Vetrea Terveys Oy ja sen tytäryhtiöt Hoivakymppi Oy, Tammenkoti Oy ja Sunnen Koti Oy.

Auttaminen intohimona

Vetreassa työskentelee yli 700 eri alojen ammatti-ihmistä. Olemme asiakkaillemme elämisen vapauden sekä elämästä nauttimisen suomalainen turvaaja ja mahdollistaja.

Vetrean arvot

  • Avarakatseisuus Olemme osaavia, avarakatseisia ja kokeilemme rohkeasti uusia toimintatapoja kehittäessämme palveluamme vastaamaan tulevaisuuden odotuksiin.
  • Yhteisöllisyys Yhteisössämme on aina tilaa erilaisille persoonille. Tuemme toisiamme toimissamme ja tarjoamme auttavan käden sitä tarvitsevalle.
  • Vastuullisuus Kannamme toiminnallamme yhteistä vastuuta suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ylläpidosta ja kehittämisestä. Olemme alamme ammattilaisia ja teemme harkittuja valintoja ammattitaitoomme pohjaten.
Vetrean liikevaihto 2019 noin
44

milj. euroa

Henkilöstö
700

henkilöä

KPY:n omistusosuus
100

prosenttia