Silja Huhtiniemi siirtyy KPY Novapoliksen palvelukseen

Silja Huhtiniemi siirtyy KPY Novapoliksen palvelukseen

Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtaja Silja Huhtiniemi on nimitetty Osuuskunta KPY:n tytäryhtiön KPY Novapolis Oy:n kehitysjohtajaksi 1.3.2020 alkaen.

Uudessa työssään Huhtiniemi vastaa KPY Novapoliksen viestinnästä ja brändin rakentamisesta sekä yhtiön strategian mukaisesta toiminnan kehittämisestä. Lisäksi Huhtiniemi on yhtiön johtoryhmän jäsen ja hän osallistuu yhtiön strategian laadintaan. Huhtiniemen vastuulla on myös KPY Novapoliksen strategisten kumppanuuksien ja uusien kumppanuuksien kehittäminen. 

Silja Huhtiniemi on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja toiminut vuodesta 2013 alkaen Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtajana.

– Olemme tosi tyytyväisiä, että saimme Siljan vankan ammattitaidon ja osaamisen sekä laajan sidosryhmäverkoston ja elinkeinoelämän tuntemuksen yhtiön käyttöön. Hänen avullaan myös KPY-konsernin sidosryhmäyhteistyö vahvistuu entisestään, KPY Novapolis Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen sanoo.

– KPY Novapolis on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja toiminta laajenee merkittävästi. Silja tuo uutta osaamista ja ammattitaitoa tiimillemme ja asiakkaillemme, KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Hannu Eronen kertoo.

– KPY:n tavoitteena on strategiansa mukaisesti kehittää ja laajentaa KPY Novapoliksen palvelutarjontaa Savilahden yritys- ja koulutuskeskittymän ytimessä. Uskon, että Siljan ja Novapoliksen muun henkilöstön kanssa pääsemme tässä kehitystyössä eteenpäin, Tikkanen lisää.

– KPY Novapolis on yksi Savilahden kriittisen tärkeistä avaintoimijoista ja keskeinen palvelutarjoaja yrityksille. On todella motivoivaa päästä mukaan kehittämään tätä kokonaisuutta osana KPY Novapoliksen tiimiä. Savilahdella on potentiaalia kehittyä vetovoimaiseksi yritysten, oppilaitosten ja osaajien keskittymäksi ja tätä haluan olla osaltani vauhdittamassa, Silja Huhtiniemi kertoo.

KPY hankki omistukseensa syyskuun lopussa Technopolis Kuopio Oy:n koko osakekannan. KPY omisti Technopolis Kuopio Oy:stä jo valmiiksi 40 prosenttia. Kaupan myötä yhtiön nimeksi vaihtui KPY Novapolis Oy. KPY omistaa kaikki entisen Technopolis Kuopio Oy:n kiinteistöt Viestikadulla ja Microkadulla sekä niihin liittyvän palveluliiketoiminnan.

Lisätietoa:

Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen, puh. 0400 185 926 tai tarja.tikkanen(at)kpy.fi

KPY Novapolis Oy:n toimitusjohtaja Hannu Eronen, puh. 040 754 0576 tai hannu.eronen(at)novapolis.fi

—-

KPY on yksi Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. KPY:n omistavat noin 20 000 Osuuskunta KPY:n jäsentä, joista suurin osa asuu Kuopion alueella. Osuuskunta KPY toimii emoyhteisönä konsernissa, johon kuuluvat KPY Novapolis Oy, Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy, KPY Sijoitus Oy ja Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni. KPY-konsernissa on noin 2 600 työntekijää.

KPY Novapolis Oy tarjoaa Kuopiossa nykyaikaisia ja kehittyviä toimitila- ja kokouspalveluja korkeatasoisissa ja kansainvälisissä ympäristöissä. KPY Novapoliksessa on toimitiloja lähes 70 000 m² ja tiloja käyttää yli 12 000 henkilöä. www.novapolis.fi