Testi

Testi

Testi

Huom! Jos video ei lähde pyörimään automaattisesti, paina play -nappia. Videon ääniasetukset ovat oletuksena mykistetty. Videon alalaidasta saat laitettua äänet päälle ja säädettyä voimakkuutta.

KPY-KONSERNI JULKAISEE TILINPÄÄTÖSTIETONSA KE 31.5.

Tervetuloa seuraamaan suoraa digitilaisuutta KPY-konsernin tilinpäätöstietojen julkaisusta keskiviikkona 31.5. klo 9.00 alkaen.

KPY-konsernin tilinpäätöksestä ovat keskustelemassa toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen ja talousjohtaja Jenni Ahava. Tilaisuuden juontaa varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi.

Maksuton ja kaikille avoin tilaisuus on nähtävillä
31.5. kello 9.00 alkaen tässä.

KPY – LIIKE-ELÄMÄNVOIMAA

KPY – liike-elämänvoimaa

Olemme elinvoiman ja liike-elämän kiihdyttäjä, joka rakentaa yhteistyötä ja uusia yhteyksiä sekä kehittää ja kasvattaa omistusyhtiöitään.

Käymme parhaillaan läpi merkittävää strategista uudistumista. Konsernin visiossa ympärillämme toimii liike-elämän ekosysteemi, joka on yksi Suomen tunnetuimmista menestyjien kasvuympäristöistä. Ydintoimintomme jakautuvat kahteen toisiaan tukevaan strategiaan, KPY Momentum-strategiaan ja KPY Nova-strategiaan.

KPY Momentum -strategiassa olemme sitoutuneita nykyisten omistusyhtiöidemme kannattavan kasvun kehittämiseen. Osana strategiaa avaudumme lisäksi kasvu- ja arvoyhtiöiden vähemmistöomistajaksi. Tavoitteenamme on sijoittaa lähivuosina muun muassa perhe- tai yrittäjätaustaisiin, jo liiketoiminnan alkuvaiheen ohittaneisiin yhtiöihin, joilla on uskottava näkymä kasvulle ja omistaja-arvon kehittymiselle.

KPY Nova -strategiassa keskitymme ekosysteemien rakentamiseen erityisesti yhteisöllisessä ja joustavassa työ- ja opiskeluympäristö KPY Novapoliksessa. Tavoitteenamme on luoda Novapoliksesta modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä ja yhteisö, johon osaajat haluavat liittyä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi investoimme merkittävästi hybridityön mahdollistaviin työympäristöihin ja palveluihin.

KPY Momentum ja KPY Nova -strategioilla on vahva keskinäinen synergia liike-elämänvoiman vauhdittajana. Molemmat luovat omalla toiminnallaan lisäarvoa toisilleen.

Tutustu strategiaamme: Strategiaesitys, tiedote, video