Vetrea-konserni vahvistuu

Vetrea Terveys Oy:n ja sen tytäryhtiöiden hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty 3.5.2017 alkaen hallitusammattilainen, KTM, farmaseutti Juha (Jussi) Holopainen. Hallituksessa jatkavat varatuomari, toimitusjohtaja Tarja Tikkanen, toimitusjohtaja, KTM Lauri Kerman sekä viestintäalan yrittäjä, toimitusjohtaja Pia Behm.

Konsernin uutena talousjohtajana on aloittanut 1.6.2017 VTM Joonas Sakki. Hän siirtyi Vetrean palvelukseen Attendo Oy:stä.

Vetrean toiminnan terävöittämiseksi ja vahvistamiseksi on konsernissa tehty seuraavia sisäisiä nimityksiä: eMBA, KM Markku Hämäläinen on nimitetty varatoimitusjohtajaksi ja merkonomi Harri Turunen terveys- ja hyvinvointipalveluiden liiketoimintajohtajaksi. Hämäläinen vastaa edelleen myös hallinto- ja henkilöstöjohtajan tehtävistä ja Turunen myynti- ja markkinointijohtajan tehtävistä.

Lisätietoja:  toimitusjohtaja Laura Airaksinen, puh. 040 729 1908

Vetrea Terveys -konserni on Itä-Suomen johtava, kotimaisesti omistettu hoiva- ja hyvinvointipalveluyritys, jolla on toimintaa 12 paikkakunnalla työllistäen yli 600 henkilöä. Konsernin liikevaihto oli noin 34 miljoonaan euroa vuonna 2016.

Vetrea Terveys Oy on osa Osuuskunta KPY -konsernia.  Osuuskunta KPY on kuopiolainen, pitkäaikainen omistaja ja sijoittaja. KPY-konsernin liikevaihto oli noin 285 miljoona euroa vuonna 2016 ja se työllistää yli 2 100 henkilöä.

www.vetrea.fi