Vetrea Terveys Oy:n hallitukseen Ritva Paavonsalo ja Sari Rissanen

Vetrea Terveys Oy:n hallitukseen Ritva Paavonsalo ja Sari Rissanen

Vetrea Terveys Oy:n yhtiökokous valitsi 6.4. pidetyssä kokouksessaan yhtiön hallitukseen uusina jäseninä 1.5.2018 lukien Leijona Catering Oy:n toimitusjohtajan Ritva Paavonsalon ja Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan dekaanin Sari Rissasen.

– Näillä henkilölisäyksillä Vetrean hallituksen kokonaisosaamisprofiili moninaistuu ja vankistuu yhtiön strategian mukaisesti. Hallituksen täydennys tuo tarvittavaa kokemusta ja näkemystä Vetrea-konsernin tulevaisuuden ohjaamiseen, jota voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä tarvitaan, Vetrean hallituksen puheenjohtaja Jussi Holopainen sanoo.

– Paavonsalon vahvuuksia ovat muun muassa vankka palveluliiketoiminnan yritysjohtajatausta sekä erittäin hyvät alueelliset ja valtakunnalliset verkostot. Rissasella on puolestaan vahva sote- ja hoivayritysosaaminen sekä monipuolinen sote-verkoston tuntemus, Holopainen lisää.

Vetrean hallituksessa jatkavat kauppatieteiden maisteri, farmaseutti Jussi Holopainen ja KPY:n toimitusjohtaja, KTM Lauri Kerman sekä viestintäalan yrittäjä, toimitusjohtaja Pia Behm.

———

Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva Vetrea Terveys Oy on valtakunnallisesti toimiva yksityinen koti-, hoiva-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Vetreassa työskentelee yli 700 eri alojen ammatti-ihmistä; sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja, lähihoitajia, jalkahoitajia, lastenhoitajia, siivoojia ja kotitalonmiehiä. Vetrea Terveys Oy on osa KPY-konsernia.

www.vetrea.fi