Voimatel Oy:n hallitukseen Timo Rask

Voimatel Oy:n hallitukseen Timo Rask

Kuopiolaisen KPY-konsernin tytäryhtiön Voimatel Oy:n hallituksen jäseneksi on nimitetty Timo Rask 9.11.2018 alkaen.

KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkasen mukaan Voimatel on vahvassa kehitys- ja kasvuvaiheessa ja yhtiö tarvitsee lisäpanostusta myös hallitustyöskentelyyn.

–  Olemme tyytyväisiä, että saamme Timo Raskin vahvistamaan Voimatelin hallitustyöskentelyä. Hänen monivuotinen kokemuksensa kansainvälisessä Normet Oy:ssä, viimeksi yhtiön toimitusjohtajana, tuo hallitukseen tarvittavaa monipuolisuutta, Tikkanen lisää.

Voimatelin hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Jukka Laakkonen ja jäseninä Lauri KermanKati Kokkonen sekä Esko Miikkulainen.

Lisätietoa: KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen, puh. 0400 185 926

———-

Voimatel on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Voimatelin yli 900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta, Virosta ja Puolasta käsin. www.voimatel.fi

KPY-konsernin muodostavat Osuuskunta KPY, KPY Sijoitus Oy, Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy ja Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni. Omistusyhtiöt sekä niiden noin 2 900 työntekijää tekevät KPY:stä yhden Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. KPY:n omistavat n. 21 000 Osuuskunta KPY:n jäsentä, joista suurin osa asuu Kuopion alueella.