Olemme arvojemme mukaisesti omistautunut omistaja. Osallistumme aktiivisesti omistusyhtiöidemme strategiseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on konsernin kilpailukyvyn vahvistaminen ja omistaja-arvon kasvattaminen.

KPY:n osuuden omistajat pääsevät käsiksi kiinnostaviin sijoituskohteisiin jotka muuten eivät ole tarjolla.

KPY-konserniin kuuluvat IT-palvelujen asiantuntija Enfo Oy, sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen tuottaja Voimatel Oy sekä KPY Novapolis, joka on satojen yritysten koti ja tuhansien ihmisten työympäristö.

KPY-konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 yli 247,3 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 1800 henkilöä.

Konsernin ensimmäiset vähemmistösijoitukset toteutuivat tilikaudella 2022, kun KPY:stä tuli Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n sekä Gebwell Oy:n vähemmistöomistaja.

Täältä pääset tutustumaan tilinpäätöslukuihimme.

Tytäryritykset

KPY Novapolis Oy

Modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä KPY Novapolis on satojen yritysten koti ja tuhansien ihmisten työympäristö. Yhteisönä se on jo nyt yksi Itä-Suomen menestyksen draivereista. ​

Tutustu

Enfo

Enfo Oy

Enfo on pohjoismainen IT-palvelujen asiantuntija, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen.

Tutustu

Voimatel Oy

Voimatel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää sekä operoi sähkö- ja tietoliikenneverkkoja. Voimatel mahdollistaa meidän kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut sekä elämisen vapauden.

Tutustu

Osakkuusyritykset

OHP mainoskuva.

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka tuottaa luotettavia rekrytointipalveluja koko Suomeen. Osuma toimii ketterästi kaikilla aloilla, suurimpina rakennus- ja konepajateollisuus sekä ICT ja kaupan alat.

Tutustu

Gebwell Oy

Gebwell on ympäristöystävällisiä ja ekologisia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja toimittava yhtiö, jonka asiakkaita ovat LVI-urakoitsijat ja loppukäyttäjinä erityisesti suuret yrityskiinteistöt ja asunto-osakeyhtiöt.

Tutustu

Myös sinun yhtiösi tähän?

Alla olevista linkeistä saat lisätietoa strategiastamme ja millaisia vaihtoehtoja tarjoamme kasvaville yrityksille:
– tutustu strategiaamme strategiaesitysvideo
KPY tapa toimia