Omistautuminen,
ei vain omistaminen

Omistautuminen tekee omistuksistamme arvokkaita, sillä kehitämme ja kasvatamme yhtiöidemme liiketoimintaa aktiivisesti. Etsimme jatkuvasti uusia yhteyksiä ja mahdollisuuksia. Kun tavoitteemme kohtaavat, tartumme tilaisuuteen rohkeasti.

KPY Omistukset herokuva.
Omistuksemme

Olemme arvojemme mukaisesti omistautunut omistaja. Osallistumme aktiivisesti omistusyhtiöidemme strategiseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on konsernin kilpailukyvyn vahvistaminen ja omistaja-arvon kasvattaminen.

KPY:n osuuden omistajat pääsevät käsiksi kiinnostaviin sijoituskohteisiin jotka muuten eivät ole tarjolla.

KPY-konserniin kuuluvat IT-palvelujen asiantuntija Enfo Oyj, sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen tuottaja Voimatel Oy sekä kuntoutus- ja asumispalvelujen tuottaja Vetrea Terveys Oy. KPY Novapolis on satojen yritysten koti ja tuhansien ihmisten työympäristö.

KPY-konsernin liikevaihto oli viime vuonna yli 300 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 2 500 henkilöä.

KPY sopi kesällä 2021 Vetrea Terveys Oy:n kuntoutusliiketoiminnan myymisestä Live-säätiölle ja Vetrea Terveys Oy:n koko osakekannan myymisestä Mehiläiselle. Osakekaupan toteutuminen edellyttää Kilpailuviraston hyväksyntää.

Tutustu KPY-konsernin osavuosikatsaukseen 1-9/2021 tästä linkistä
Tutustu KPY-konsernin osavuosikatsaukseen H1 2021 tästä linkistä

KPY Novapolis Oy

Modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä KPY Novapolis on satojen yritysten koti ja tuhansien ihmisten työympäristö. Yhteisönä se on jo nyt yksi Itä-Suomen menestyksen draivereista. ​

Tutustu

Enfo

Enfo Oyj

Enfo on pohjoismainen IT-palvelujen asiantuntija, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen.

Tutustu

Voimatel Oy

Voimatel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää sekä operoi sähkö- ja tietoliikenneverkkoja. Voimatel mahdollistaa meidän kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut sekä elämisen vapauden.

Tutustu

Vetrea Terveys Oy

Vetrea-konserni on yksityinen valtakunnallisesti toimiva neurologisen ja toimintakykyä kehittävän kuntoutuksen ja asumispalveluiden tarjoaja.

KPY sopi kesällä 2021 Vetrea Terveys Oy:n kuntoutusliiketoiminnan myymisestä Live-säätiölle ja Vetrea Terveys Oy:n koko osakekannan myymisestä Mehiläiselle. Osakekaupan toteutuminen edellyttää Kilpailuviraston hyväksyntää.

Tutustu

Myös sinun yhtiösi tähän?

Alla olevista linkeistä saat lisätietoa strategiastamme ja millaisia vaihtoehtoja tarjoamme kasvaville yrityksille:
– tutustu strategiaamme strategiaesitys, tiedote, video
KPY tapa toimia