Olemme arvojemme mukaisesti omistautunut omistaja. Osallistumme aktiivisesti omistusyhtiöidemme jatkuvaan strategiseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on konsernin kilpailukyvyn vahvistaminen ja omistaja-arvon kasvattaminen.

Yritysten elinkaareen mahtuu paljon erilaisia vaiheita. Kehitys ei ole aina suotuisaa tai etene parhaalla mahdollisella tavalla. Tunnistamme, että on tilanteita, joissa omistaminen edellyttää pitkäjänteisyyttä ja aktiivisia toimia tuloksen kääntämiseksi.

KPY:n osuuden omistajat pääsevät käsiksi kiinnostaviin sijoituskohteisiin, jotka muuten eivät ole tarjolla.

KPY-konserniin kuuluvat IT-palvelujen asiantuntija Enfo, sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen tuottaja Voimatel sekä Novapolis, joka on satojen yritysten koti ja tuhansien ihmisten työympäristö.

KPY-konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 yli 247,3 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 1800 henkilöä.

Konsernin ensimmäiset vähemmistösijoitukset toteutuivat tilikaudella 2022, kun KPY:stä tuli Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n sekä Gebwell Oy:n vähemmistöomistaja.

Täältä pääset tutustumaan tilinpäätöslukuihimme.

Tytäryritykset

Novapolis Oy

Modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä Novapolis on satojen yritysten koti ja tuhansien ihmisten työympäristö. Yhteisönä se on jo nyt yksi Itä-Suomen menestyksen draivereista. ​

Tutustu

Enfo

Enfo Oy

Enfo on pohjoismainen IT-palvelujen toimittaja ja sen tytäryhtiö Epical on datavetoisen liiketoiminnan rakentaja.

Tutustu

Voimatel Oy

Voimatel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää sekä operoi sähkö- ja tietoliikenneverkkoja. Voimatel mahdollistaa meidän kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut sekä elämisen vapauden.

Tutustu

Osakkuusyritykset

OHP mainoskuva.

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka tuottaa luotettavia rekrytointipalveluja koko Suomeen. Osuma toimii ketterästi kaikilla aloilla, suurimpina rakennus- ja konepajateollisuus sekä ICT ja kaupan alat.

Tutustu

Gebwell Oy

Gebwell on ympäristöystävällisiä ja ekologisia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja toimittava yhtiö, jonka asiakkaita ovat LVI-urakoitsijat ja loppukäyttäjinä erityisesti suuret yrityskiinteistöt ja asunto-osakeyhtiöt.

Tutustu

Myös sinun yhtiösi tähän?

Tutustu sijoitusstrategiaamme ja lue minkälaisia vaihtoehtoja tarjoamme kasvaville yrityksille.

Alla olevista linkeistä saat lisätietoa strategiastamme:

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan ja katsotaan yrityksesi tilanne yhdessä läpi.

Ota yhteyttä

Kirsi Huusko

Sijoitusjohtaja
Puh. 040 355 6629
kirsi.huusko@kpy.fi

Osuuskunta KPY

Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio
Puh. vaihde 017 369 7800
Omistajapalvelu puh. 017 369 7800 (avoinna maanantaista torstaihin kello 9-15)