KPY Sisärinki

Osuuskunta KPY

Liity mukaan maksuttomaan KPY:n Sisärinkiin!

Osuuskunta KPY:n jäsenenä olet osa tärkeää ja merkittävää sidosryhmäämme, josta haluamme huolehtia ja pitää kiinni.

Olemme kehittäneet Osuuskunta KPY:n jäsenille maksuttoman etuohjelman, jonka nimesimme Sisäringiksi. Se on monipuolinen verkossa ja mobiilina toimiva etuohjelma, jonka alennukset ovat huomattavia.

Reilut alennukset Sisärinkiläisille

Sisärinkiläisenä voit hyödyntää monia paikallisia ja valtakunnallisia etuja ja palveluja. Niitä löytyy niin kotiin, vapaa-aikaan, matkailuun, hyvinvointiin kuin autoiluunkin.

Tarjoamme myös kuukausittain vaihtuvia, ajankohtaisia kampanjoita.

Miten edut toimivat?

Suurin osa eduista toimii alennuskoodilla eduntarjoajien verkkokaupassa. Koodit löydät ohjelman etukorteista. Lisäksi käytössäsi on henkilökohtainen mobiilijäsenkortti, joka käy erikseen mainituissa liikkeissä ja ravintoloissa.

Mitä kaikkea hienoa Sisärinki sisältää, sitä pääset katsomaan rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi ja kirjautumalla Sisärinkiin saamillasi tunnuksilla. Jatkossa saat säännöllisesti sähköpostilla kampanjakirjeen, josta löydät ajankohtaisia etuja.

Muun muassa tällaisia palautteita olemme saaneet Sisäringin käyttäjiltä:

”Monipuolisia etuja, joita voi käyttää ympäri Suomea.”
”Hienoa, että omistajat saavat jotakin ekstraa.”
”Hyviä ja vaihtelevia etuja moneen eri tarkoitukseen.”

Esimerkiksi:
Oopperan ystäville KPY Sisäpiiri-alennus:
Hyödynnä jopa –50% alennus oopperalipuista 31.5. mennessä.

Ja pesäpallosta kiinnostuneelle:
Puijon Pesis tarjoaa henkilöstöetuohjelman jäsenille normaalihintaisen kausikortin ainutlaatuisen edullisesti, vaivaiseen 100 € hintaan (normaalisti 125 €).

 

Rekisteröidy

Oletko Osuuskunta KPY:n jäsen? Olet silloin myös KPY Sisäringin jäsen! Syötä saamasi koodi, täytä rekisteröitymislomake ja saat edut käyttöösi. Jos sinulla ei ole koodia, voit pyytää sen numerosta 040 359 4348 arkisin 9-14.

Syötä koodi ja rekisteröidy

Kirjaudu

Sisärinki-etuohjelma on tarkoitettu KPY:n jäsenille, KPY-konsernin työntekijöille sekä KPY Novapoliksen toimitiloissa työskenteleville. Jos olet jo rekisteröitynyt sisärinkiläiseksi, pääset kirjautumissivulle tästä. 

Kirjaudu