KPY Sisärinki

Osuuskunta KPY

Liity mukaan maksuttomaan KPY:n Sisärinkiin!

Osuuskunta KPY:n jäsenenä olet osa tärkeää ja merkittävää sidosryhmäämme, josta haluamme huolehtia ja pitää kiinni.

Jäsenille on tarjolla maksuton etuohjelma Sisärinki. Se on monipuolinen verkossa ja mobiilina toimiva etuohjelma, jonka alennukset ovat huomattavia.

Reilut alennukset Sisärinkiläisille

Sisärinkiläisenä voit hyödyntää monia valtakunnallisia etuja ja palveluja. Niitä löytyy niin kotiin, vapaa-aikaan, matkailuun, hyvinvointiin kuin autoiluunkin.

Sisäringissä on myös kuukausittain vaihtuvia, ajankohtaisia kampanjoita.

Miten edut toimivat?

Suurin osa eduista toimii alennuskoodilla eduntarjoajien verkkokaupassa. Koodit löydät ohjelman etukorteista. Lisäksi käytössäsi on henkilökohtainen mobiilijäsenkortti, joka käy erikseen mainituissa liikkeissä ja ravintoloissa.

Mitä kaikkea hienoa Sisärinki sisältää, sitä pääset katsomaan rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi ja kirjautumalla Sisärinkiin saamillasi tunnuksilla. Jatkossa saat säännöllisesti sähköpostilla kampanjakirjeen, josta löydät ajankohtaisia etuja.

Esimerkkejä KPY:n jäsenille Sisärinki-etuohjelman laajasta valikoimasta!

 

Rekisteröidy

Oletko Osuuskunta KPY:n jäsen? Olet silloin myös KPY Sisäringin jäsen! Syötä saamasi koodi, täytä rekisteröitymislomake ja saat edut käyttöösi. Jos sinulla ei ole koodia, voit pyytää sen numerosta 040 359 4348 arkisin 9-14.

Syötä koodi ja rekisteröidy

Kirjaudu

Sisärinki-etuohjelma on tarkoitettu KPY:n jäsenille, KPY-konsernin työntekijöille sekä KPY Novapoliksen toimitiloissa työskenteleville. Jos olet jo rekisteröitynyt sisärinkiläiseksi, pääset kirjautumissivulle tästä. 

Kirjaudu