Haemme sijoitusjohtajaa

Rekry

KPY on yksi Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. Olemme elinvoiman ja liike-elämän kiihdyttäjä. Rakennamme yhteistyötä ja uusia yhteyksiä sekä kehitämme ja kasvatamme omistusyhtiöitämme.

Uudistumme voimakkaasti ja täydennämme sijoitusportfoliotamme vähemmistösijoituksilla. Tulemme sijoittamaan alkuvaiheen ohittaneisiin yrityksiin, joilla on uskottava näkymä kannattavaan kasvuun ja omistaja-arvon kehittymiseen.

Tämän tavoitteen toteuttamiseksi haemme uuteen tehtävään:

SIJOITUSJOHTAJAA

Sijoitusjohtajana olet osa konsernin johtoryhmää. Vastuullasi on rakentaa sijoitustoiminnan perusprosessit, huolehtia hankevirrasta ja valita sijoituskohteet sijoitusstrategian mukaisesti yhdessä toimitusjohtajan ja koko johtoryhmän kanssa. Työskentelet kohdeyritysten strategisena tukena ja kasvun kumppanina.

Mahdollistamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan merkittävää, arvopohjaisesti toimivaa sijoitusportfoliota alusta alkaen. Tulemme sitoutumaan kohdeyritysten kasvunkumppaniksi pitkäjänteisesti. Lähestymistapaamme sopii erinomaisesti, että omistajat jatkavat vahvasti mukaan yrityksen toiminnassa. Siksi määrittelemme pitkän aikavälin tavoitteet omistajien ja johdon kanssa ja tuomme yrityksen tueksi laajan osaamisemme sekä leveämmät hartiat kasvuun. Tämän strategian toteuttamisessa pääset olemaan avainroolissa ja luomaan pitkäjänteiseen kumppanuuteen perustuvaa sijoitustoimintaa.

Odotamme sinulta kokemusta ja näkemystä pääomasijoitustoiminnasta / yritysjärjestely- ja -rahoitustoiminnasta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Vahvat verkostot suomalaisiin kasvuyrityksiin edesauttavat tehtävässä onnistumista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti ja tavoitteellisesti sekä hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Tiimimme toimintatapa on nopea ja tartumme rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Toivomme sinun viihtyvän tällaisessa ympäristössä.

Tehtävä ei edellytä sijoittumista Kuopioon, jossa pääkonttorimme sijaitsee. Toivomme sinun kuitenkin olevan valmis olemaan läsnä toimistollamme perehdytysvaiheen ajan ja sen jälkeen noin viikon kuukaudessa. Silloin pääset tiiviisti osaksi motivoitunutta tiimiämme, joka on kaikin tavoin valmis tukemaan onnistumistasi ainutlaatuisessa tehtävässäsi.

Lisätietoa sekä hakemukset ja cv:t viimeistään 1.11.2021: Ari Virtanen, Granarium: ari@granariumadvisors.com tai puh. +358 400 435878

KPY on elinvoiman ja liike-elämän kiihdyttäjä. Rakennamme yhteistyötä ja uusia yhteyksiä sekä kehitämme ja kasvatamme omistusyhtiöitämme. Olemme yksi alueemme suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. KPY:n omistavat noin 20 000 Osuuskunta KPY:n jäsentä, joista suurin osa asuu Kuopion alueella. Toimimme emoyhteisönä konsernissa, johon kuuluvat KPY Novapolis Oy, Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy sekä KPY Sijoitus Oy. Työllistämme noin 2 500 henkilöä.   www.kpy.fi