KPY-konsernin taloudellinen tiedottaminen vuonna 2021

Uutiset

02.03.2021 12:55

KPY UUTISET

KPY-konsernin taloudellinen tiedottaminen vuonna 2021

KPY-konserni yhtenäistää taloudellisen tiedottamisen aikataulua. Konsernin, emoyhtiön ja KPY:n omistamien yhtiöiden tilinpäätös vuodelta 2020 julkaistaan keskiviikkona 31.3.

Poikkeuksena tästä on KPY:n tytäryhtiö Enfo Oyj, jonka tilinpäätöksen julkaisuaikataulu tiedotettiin jo aiemmin. Enfon tilinpäätös julkaistiin aiemman ilmoituksen mukaisesti 2.3.: Lue lisää: Enfon tiedote

Alkusyksystä 2021 alkaen talousviestinnän aikataulu yhtenäistetään koko konsernissa siten, että KPY:n ja KPY:n omistamien yhtiöiden taloudelliset tiedotteet julkaistaan samanaikaisesti. KPY-konserni julkaisee toisella vuosipuoliskolla osavuosikatsaukset Q2 (tammi-kesäkuu) ja Q3 (tammi-syyskuu).

– Sijoittajaviestinnän kehittäminen on yksi tämän vuoden painopisteistämme. Taloudellisen tiedottamisen yhtenäistäminen selkeyttää omistajille ja sidosryhmille konsernin talouden kehityksen seurantaa, KPY-konsernin toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen taustoittaa.

KPY Nyt ja huomenna -digitilaisuus

Tilinpäätöstiedotteen julkaisun yhteydessä KPY järjestää KPY Nyt ja huomenna -digitilaisuuden, jossa tarkastellaan tilinpäätöstä olennaisilta osin ja avataan konsernin ja sen tytäryhtiöiden näkymiä. Tilaisuus julkaistaan 31.3. kello 9.30 ja sitä voi seurata KPY:n kotisivuilla osoitteessa www.kpy.fi.

Lisätietoa:

KPY:n toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen: anssi.lehikoinen(at)kpy.fi  tai 050 328 2648
KPY:n talousjohtaja Jenni Ahava: jenni.ahava(at)kpy.fi tai 040 563 6183

Seuraa myös:
Osuuskunta KPY:n Facebook
Osuuskunta KPY | LinkedIn