KPY yhteistyöhön hiihtäjä Perttu Hyvärisen kanssa

Uutiset

24.04.2024 10:02

KPY UUTISET

Olemme käynnistäneet hiihtäjä Perttu Hyvärinen kanssa monivuotisen yhteistyön.  Yhteistyön myötä Hyvärinen pääsee osaksi Novapoliksen arkea. Samalla hän pääsee syventämään tietämystään koko KPY-konsernista ja vierailemaan konsernimme yhtiöissä erilaisiin työtehtäviin tutustuen. Hyvärinen tekee jo yhteistyötä tytäryhtiömme Voimatelin kanssa.

Pitkäaikainen kumppanuus tähtää tukemaan Hyvärisen urheilu-uran jälkeistä vaihetta sekä vahvistamaan Novapoliksen roolia aktiivisena yhteisön rakentajana.

”Uskomme alueemme sankareihin ja näemme heissä valtavasti potentiaalia. Urheilijat edustavat pitkäjänteisyyttä, omistautumista ja voittamisen kulttuuria, jotka ovat olennainen osa Novapoliksen ja koko konsernimme kulttuuria. Kumppanuudella tahdomme tukea urheilu-uran jälkeistä polkua ja tarjota Pertulle mahdollisuuden valmistautua työelämään, kun urheilu-ura jossain vaiheessa päättyy,” Novapoliksen ja KPY-konsernin toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen kertoo.

Työelämäsprintillä otetaan mittaa kestävyydestä

Hyvärisen työelämäsprintti Novapoliksella käynnistyi maanantaina 22.4. Viikon mittaisella sprintillä hiihtäjä ei jää sivustakatsojaksi, vaan luvassa on hikoilua monipuolisten haasteiden parissa. Ohjelmassa on tutustumista Novapoliksen toimitiloihin, palveluihin ja tapahtumiin sekä osallistumista konkreettiseen työskentelyyn, kuten myynnin asiakastapaamisiin, aulapalveluun ja tapahtumien suunnitteluun. Lisäksi Hyvärinen nähdään lavalla Novapoliksen avoimessa kevätjuhlassa keskiviikkona 24.4. Hän jakaa kokemuksiaan työelämäsprintistä Novapoliksen sosiaalisen median kanavilla koko viikon ajan.

”Onhan sitä ennenkin tullut oltua jännittävissä ja innostavissa paikoissa ja tilanteissa, mutta kyllä tämä viikko tulee olemaan minulle erityisen mielenkiintoinen. Tämä on huikea mahdollisuus koeponnistaa itseni. Erityisesti haluan nähdä, onko urheilu antanut minulle yhtään työelämäntaitoja ja jos on, niin mitä. Odotan, että minut laitetaan haastamaan itseni, ja samalla pääsen tutustumaan kaikkiin ihmisiin sekä KPY:hyn ja Novapolikseen,” Perttu Hyvärinen kommentoi.

Novapoliksen varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi (vas.) ja yhteisöpäällikkö Karolina Puntanen toivottivat Pertun tervetulleeksi taloon. Viikon mittaisen työelämäsprintin aikana Perttuun voi törmätä Novapoliksen tiloissa ja tapahtumissa.

 

Lue lisää aiheesta:

Novapolis ja hiihtäjä Perttu Hyvärinen aloittivat pitkäjänteisen yhteistyön (sttinfo.fi)

Hiihtotähti Perttu Hyvärinen ja Voimatel korkean tason yhteistyöhön (sttinfo.fi)