KPY:n avustusta kerho- ja leiritoimintaan 

Uutiset

04.12.2023

KPY UUTISET

Juankosken 4H-yhdistys hyödynsi KPY:n avustusta kerho- ja leiritoimintaan

Juankosken 4H-yhdistys sai viime vuonna Osuuskunta KPY:n myöntämää avustusta, joka oli suunnattu lasten ja nuorten toimintaan. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Tiina Pitkänen kertoo, että avustuksen hakeminen oli yksinkertaista ja vaivatonta. 

”Meille KPY:n avustukset ovat olleet todella tärkeitä. Tämä vuosi oli jo toinen kerta, kun saimme avustusta. Olemme rahoittaneet avustuksilla lasten ja nuorten kerho- ja leiritoimintaa. Meillä on ollut teema- ja monitoimikerhoja eri puolilla Juankoskea sekä taajamassa että haja-asutusalueilla. Kesäkuussa järjestimme lapsille päiväleiritoimintaa neljällä eri kylällä: Säyneisessä, Muuruvedellä, Juankoskella ja Akonpohjassa,” Pitkänen kertoo. 

Harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille ympärivuotisesti

Juankosken 4H-yhdistys pyrkii edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia ja osallisuutta. Yhdistys järjestää muun muassa kerhoja, kursseja, leirejä, retkiä, kilpailuja sekä kouluyhteistyöpäiviä. Lisäksi yhdistys työllistää nuoria 4H-työpalvelun kautta erilaisiin työtehtäviin sekä yhdistykseen kerhojen, leirien ja tapahtumien ohjaustyöhön. 

“Yhdistyksen rahoitus koostuu ‘pienistä puroista’, joten KPY:n avustus on ollut meille merkittävä, jotta olemme voineet toimia ympärivuotisesti ja tarjota harrastusmahdollisuuksia alueemme lapsille ja nuorille,” Pitkänen kiittää. 

Juankosken 4H-yhdistys on osa Suomen 4H-liittoa, joka on lasten ja nuorten oppimista ja elämänhallintaa tukeva kansalaisjärjestö.  Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta löytyy osoitteesta https://juankoski.4h.fi/  

Avustukset osana KPY-konsernin yhteiskuntavastuullisuutta – avustushaku käynnissä 

Osuuskunta KPY:n vuoden 2023 avustushaku on käynnissä. KPY lahjoittaa tänä vuonna yhteensä noin 25 000 euroa lasten ja nuorten toimintaan. Avustusten hakuaika on 14.11.-7.12.2023. Hakeminen tapahtuu verkkosivuilla olevan sähköisen verkkolomakkeen kautta. Tukea voivat hakea Itä-Suomen alueella toimivat liikuntaseurat, harrastusyhdistykset ja lapsia ja nuoria auttavat yhteisöt.  

Lue lisää avustushausta: www.kpy.fi/avustukset