KPY:n avustusta lasten päiväleiritoimintaan 

Uutiset

16.11.2023 23:21

KPY UUTISET

KPY:n avustusta lasten päiväleiritoimintaan 

Osuuskunta KPY on jakanut vuodesta 2005 alkaen tukea lasten ja nuorten toimintaan. Kuopion 4H-yhdistys ry on yksi niistä yhdistyksistä, joille KPY myönsi avustusta viime vuonna. Avustus kohdentui lasten päiväleiritoimintaan. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Heini Korhonen kertoo, että avustuksen hakuprosessi oli helppo ja selkeä. 

“Avustuksen turvin pystyimme toteuttamaan kesällä arkipäiville sijoittuvia lapsille suunnattuja matalankynnyksen päiväleirejä kaupunkialueella. Leirejä oli yhteensä neljä ja osallistuvia lapsia kaikkiaan 60. Samalla leireille pystyttiin työllistämään kuusi 14–17-vuotiasta nuorta heidän ensimmäisiin kesätöihinsä,” Korhonen sanoo. 

Tuen merkitys on yhdistykselle suuri 

“Ilman avustusta, emme pystyisi tässä mittakaavassa leiritoimintaa toteuttamaan. Pystymme avustuksen turvin tuottamaan lapsiperheille matalankynnyksen leirejä sekä työllistämään nuoria ohjaamaan leirejä ja sitä kautta antamaan heille ensimmäisiä arvokkaita työkokemuksia,” hän kiittää. 

Kuopio 4H -yhdistys toimii Kuopion kaupunkialueella ja Karttulan, Riistaveden, Vehmersalmen sekä Etelä-Kuopion maaseutualueilla. Yhdistyksen pääpaino on lasten- ja nuorisotoiminnan tuottamisessa. Yhdistys tarjoaa monipuolista toimintaa 7–28-vuotiaille nuorille. Yhdistys järjestää muun muassa kursseja, kerhoja, tapahtumia, leirejä sekä työelämävalmennusta. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta löytyy sen verkkosivuilta https://kuopio.4h.fi/ 

Avustukset osana KPY-konsernin yhteiskuntavastuullisuutta – avustushaku avautunut  

Osuuskunta KPY:n vuoden 2023 avustushaku on avautunut. KPY lahjoittaa tänä vuonna yhteensä noin 25 000 euroa lasten ja nuorten toimintaan. Avustusten hakuaika on 14.11.-7.12.2023. Hakeminen tapahtuu osuuskunnan verkkosivuilla olevan sähköisen verkkolomakkeen kautta. Tukea voivat hakea Itä-Suomen alueella toimivat liikuntaseurat, harrastusyhdistykset ja lapsia ja nuoria auttavat yhteisöt.   

Lue lisää www.kpy.fi/avustukset