KPY:n osuuksien vaihdanta turvataan

Uutiset

15.06.2021

KPY UUTISET

KPY:n osuuksien vaihdanta turvataan

Osuuskunta KPY:n osuuksien kauppapaikkana toimiva Privanet tiedottaa, että kaupankäynti Privanet Securities Oy:n jälkimarkkinapaikalla on toistaiseksi keskeytetty. Euroopan arvopaperimarkkinaviranomaisen julkaiseman raportin pohjalta tehdyn tulkinnan mukaan Privanetin jälkimarkkinapaikan toiminta ei ole mahdollista yhtiön nykyisen toimiluvan nojalla. Osakkeiden välittäminen edellyttäisi vastaavaa toimilupaa kuin First North -markkinapaikalla. Asiasta voi lukea tarkemmin tästä: https://privanet.fi/

KPY on jo aiemmin tunnistanut Privanetin toimintaan liittyvät epävarmuudet ja on alkuvuoden aikana paitsi käynnistänyt oman kauppapaikan valmistelut, myös kartoittanut muita vaihtoehtoja osuuksien vaihdannan turvaamiseksi. Tässä uudessa tilanteessa prosessia vauhditetaan.

”On selvää, että tulemme turvaamaan osuuksien vaihdannan. Koko KPY-konserni kehittyy vauhdilla ja käynnissä on useita merkittäviä rakenteellisia uudistuksia kaikissa konsernin omistusyhtiöissä. KPY on kiinnostava, arvonsa säilyttävä ja kannattava omistuskohde myös tulevaisuudessa”, KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen painottaa.

KPY kertoo viimeistään maanantaina 28.6., miten se etenee osuuksien vaihdannan turvaamiseksi.

”Omistajilla ei ole tarvetta hätiköityihin ratkaisuihin. Koska kauppapaikan muutosta on valmisteltu jo ennakkoon, emme lähde liikkeelle tyhjältä pöydältä. Olemme luottavaisia, että osuuksien vaihdanta on mahdollista jälleen lähikuukausien aikana”, KPY:n toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen toteaa.

Lisätietoa:
KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen tarja.tikkanen@kpy.fi tai 0400 185 926
KPY:n toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen anssi.lehikoinen@kpy.fi tai 050 328 2648

Seuraa myös:
Osuuskunta KPY:n Facebook
Osuuskunta KPY | LinkedIn

kokousitla istua hymy hymyillä aulatila mies nainen Viestikatu Anssi Lehikoinen ja Tarja Tikkanen KPY

Toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen ja hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen.