KPY:n tytäryhtiö KPY Novapolis: Genelec perustaa G Innovation Lab:n Microkadulle

Uutiset

09.06.2021 14:08

KPY UUTISET

Upea avaus, jossa on mukana KPY:n tytäryhtiö KPY Novapolis: Genelec perustaa G Innovation Lab:n Microkadulle Kuopioon! 

Genelec tarjoaa toimintaedellytykset ja tulevaisuuden näköalapaikan startup-yrityksen kaltaiselle tiimille ideakilpailulla, johon voi hakeutua sekä tiiminä että henkilönä.

”Haluamme rohkeasti ja avoimesti katsoa toimialan tulevaisuuden kehitystä ja löytää uusia mahdollisuuksia eri osaamisalueiden ja toimialojen rajapinnoilta. Organisaation sisällä toimiva startup-yrityksen kaltainen tiimi mahdollistaa meille ennakkoluulottoman kehittämisen ja kokeilut”, Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian taustoittaa uutta avausta.

Uudenlainen rekrytointiprosessi

Genelec avaa ensi viikolla aivan uudenlaisen rekrytointiprosessin, jossa perustettavan tiimin jäsenet etsitään ideakilpailun avulla. Englannin kielellä toteutettavassa kilpailussa Genelec etsii ratkaisuja ja ideoita oman liiketoimintansa tulevaisuuden kehitykseen liittyviin haasteisiin.

Työpaikasta kiinnostuneet voivat hakea paikkaa ilmoittamalla oman ratkaisuehdotuksensa kilpailuun.

Kilpailuprosessi toteutetaan yhteistyössä Savilahden osaajapooli Pondin kanssa. Pondi on KPY Novapoliksen ja Osuma Henkilöstöpalveluiden hiljattain lanseeraama palvelu osaajien löytämiseksi.

Genelecin G Innovation Lab avautuu Savilahdessa KPY Novapoliksen Microkadun torniin elokuussa ja tiimiin valittujen työt alkavat syksyn aikana.

Lue koko tiedote täältä: www.novapolis.fi