Toimistokiinteistö Lentokapteeni Toivalassa siirtyy osaksi KPY Novapolista

Uutiset

30.06.2020 12:26

KPY UUTISET

KPY Novapoliksen konsepti laajenee Siilinjärven Toivalaan

Osuuskunta KPY:n omistama toimistokiinteistö Lentokapteeni Siilinjärven Toivalassa siirtyy osaksi KPY Novapolista heinäkuun alusta alkaen.

Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallitusten puheenjohtaja Tarja Tikkasen mukaan Lentokapteenin siirto Novapoliksen lipun alle on luonteva jatkumo.

– Saamme Novapoliksen osaamisen ja toimivat palvelukonseptit Lentokapteenin asiakkaiden käyttöön. Integraatio luo mahdollisuuksia myös kustannustehokkuudelle, Tikkanen sanoo.

Vuonna 2011 valmistuneessa toimistokiinteistössä työskentelee noin 200 henkilöä. Isoimpia vuokralaisia ovat energia-alalla toimiva Savon Voima Oyj ja sähkö- ja tietoverkkopalvelujen tuottaja Voimatel Oy.

KPY Novapolis toimii Kuopion Savilahdessa Micro- ja Viestikatujen kampuksilla. Lentokapteeniin tulee vaiheittain tarjolle Savilahdesta tutut KPY Novapoliksen kattavat toimitilapalvelut.

– Asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa, kun me huolehdimme tasokkaasta työskentely-ympäristöstä, KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Hannu Eronen kertoo.

– Lentokapteenista saamme portfolioomme ympäristövastuullisen kiinteistön. Seinien 180 aurinkopaneelia tuottavat aurinkosähköä vuosittain jopa 40 000 kilowattituntia. Talossa on myös vapaajäähdytysratkaisu, joka on Suomen ensimmäisiä tässä mittakaavassa. Maakylmä on lähes täysin uudistuva ja ympäristöystävällinen energiamuoto, Eronen jatkaa.

Lentokapteeni tarjoaa uusia mahdollisuuksia

– Vaikka toimitilojen käyttöaste on jo nyt erittäin hyvällä tasolla, tavoitteenamme on ilman muuta avata Lentokapteenia myös uusille asiakkaille, Eronen kertoo.

Kiinteistö sijaitsee erinomaisten yhteyksien varrella ysitien varressa ja lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Kuopion keskustaan ajaa vartissa.

– Alueen profiili eroaa selvästi Savilahdesta, mikä luo meille mahdollisuuden palvella uudenlaisia asiakasryhmiä. Lentokapteenin ympärillä on kasvupotentiaalia omaava teollisuusalue ja Karjalan lennosto toimii liki naapurissa. Tilat sopivat erinomaisesti esimerkiksi teollisille toimijoille, infra-, energia- ja ilmailualojen yrityksille sekä ylipäänsä hyviä logistisia yhteyksiä tarvitseville, Eronen sanoo.

Lisätietoa:

KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen: p. 040 018 5926

www.novapolis.fi

KPY Novapolis Oy tarjoaa laadukkaita ja joustavia toimitiloja ja palveluja korkeatasoisissa ja kansainvälisissä ympäristöissä Kuopion Savilahdessa . KPY Novapolis kehittää koko Itä-Suomen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia rinnallaan Kuopion kaupunki, KYS, Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto sekä suuri joukko suomalaisia ja kansainvälisiä huippuyrityksiä. KPY Novapoliksessa on yli 10 500 avaimenhaltijaa ja asiakkaana yli 170 yritystä ja yhteisöä. KPY Novapoliksella on vuokrattavaa toimitilaa 70 000 m2 ja rakenteilla on lisää toimitiloja 17 000 m2. Osuuskunta KPY omistusosuus on 100 %.

Lentokapteeni Toivala toimistotilarakennus ulkokuva kesällä

Lentokapteeni Toivalassa