Haemme sijoitusjohtajaa

Uutiset

18.10.2021

KPY UUTISET

KPY on yksi Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. Olemme elinvoiman ja liike-elämän kiihdyttäjä. Rakennamme yhteistyötä ja uusia yhteyksiä sekä kehitämme ja kasvatamme omistusyhtiöitämme.

Uudistumme voimakkaasti ja täydennämme sijoitusportfoliotamme vähemmistösijoituksilla. Tulemme sijoittamaan alkuvaiheen ohittaneisiin yrityksiin, joilla on uskottava näkymä kannattavaan kasvuun ja omistaja-arvon kehittymiseen.

Tämän tavoitteen toteuttamiseksi haemme uuteen tehtävään:

SIJOITUSJOHTAJAA

Sijoitusjohtajana olet osa konsernin johtoryhmää. Vastuullasi on rakentaa sijoitustoiminnan perusprosessit, huolehtia hankevirrasta ja valita sijoituskohteet sijoitusstrategian mukaisesti yhdessä toimitusjohtajan ja koko johtoryhmän kanssa. Työskentelet kohdeyritysten strategisena tukena ja kasvun kumppanina.

Mahdollistamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan merkittävää, arvopohjaisesti toimivaa sijoitusportfoliota alusta alkaen. Tulemme sitoutumaan kohdeyritysten kasvunkumppaniksi pitkäjänteisesti. Lähestymistapaamme sopii erinomaisesti, että omistajat jatkavat vahvasti mukaan yrityksen toiminnassa. Siksi määrittelemme pitkän aikavälin tavoitteet omistajien ja johdon kanssa ja tuomme yrityksen tueksi laajan osaamisemme sekä leveämmät hartiat kasvuun. Tämän strategian toteuttamisessa pääset olemaan avainroolissa ja luomaan pitkäjänteiseen kumppanuuteen perustuvaa sijoitustoimintaa.

Lue lisää