Pekka Loikkanen ja Mikko Junttila vaikuttavat KPY:n hallituksessa

Uutiset

07.11.2023 08:00

KPY UUTISET

Pekka Loikkanen ja Mikko Junttila vaikuttavat KPY:n hallituksessa

Edustajiston kesäkuun kokouksessa puheenjohtajavalinnan ohella päätettiin myös KPY:n hallituksen jäsenistä sekä varapuheenjohtajasta. Uuden puheenjohtajan, Juha Yrjänheikin, rinnalle hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Pekka Loikkanen.  Loikkanen on toiminut KPY:n hallituksen jäsenenä ja sen varapuheenjohtajana vuodesta 2022 lähtien. Hänen laaja, vuosikymmenten kokemus päävastuullisena tilintarkastajana eri toimialoilla pörssiyhtiöissä, osakeyhtiöissä, osuuskunnissa ja rahoituslaitoksissa, tuo hallitukselle arvokasta osaamista. 

”Minulla on pitkäaikainen kokemus erilaisista rooleista eri organisaatioissa. Lisäksi olen toiminut useiden vuosien ajan puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä  osuuskunnissa ja erilaisissa osakeyhtiöissä. Uskon, että osaamiseni pörssilistautumisista, yritysjärjestelyistä ja rahoitusalasta yhdistettynä laajaan kontaktiverkostooni auttaa KPY:n strategian toteuttamisessa,” Loikkanen tiivistää.  

Uutta näkökulmaa ja laaja toimialaosaamista

Kolmijäsenisen hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin PeeÄssän toimitusjohtajana työskentelevä Mikko Junttila. Hän tuo hallitustyöskentelyyn uutta energiaa sekä osuuskuntakokemusta.  

Junttila on työskennellyt viimeiset 15 vuotta erilaisissa johtotehtävissä ja hänellä on monipuolinen kokemus hallitus- ja luottamustehtävistä eri toimialoilla. Junttila kuvaa vahvuuksinaan analyyttisen, määrätietoisen ja nopean toimintatyylin sekä strategisen kyvykkyyden. 

”Olen aina nauttinut liike-elämässä vaikeimmista tilanteista, joissa on nähtävissä iso potentiaali. Minua motivoi se, että voin osaltani olla auttamassa KPY:n joukkuetta menestymään,” Junttila kertoo. 

”KPY:llä on pitkä historia keskeisenä liike-elämän toimijana. Pitkä historia ei kuitenkaan itsessään takaa menestystä tulevaisuudessa. Siksi onkin tärkeää edellyttää joka tasolla korkeita standardeja tekemisessä. Rima pitää olla korkealla ja virittää rytmi kohdalleen,” hän jatkaa.  

KPY:n hallituksen varapuheenjohtaja Pekka Loikkanen (vas.) ja hallituksen jäsen Mikko Junttila.


Uutinen on julkaistu alun perin lokakuussa lähetetyssä omistajatiedotteessamme (1/2023). Voit lukea omistajatiedotteemme kokonaisuudessaan tästä linkistä: KPY:n omistajatiedote 1/2023