Arvopohjaisesti toimiva
pitkäjänteinen omistaja

KPY on omistusyhtiöidensä arvon kasvattamiseen aktiivisesti osallistuva kotimainen ja pitkäjänteinen omistajakumppani. Haluamme edistää kasvua sekä elinvoimaa. Kannattava kasvunäkymä on tärkein sijoituskriteerimme. Edellytämme myös näyttöjä kannattavasta liiketoiminnasta.

KPY Omistajalle herokuva.
MOMENTUM

KPY Momentum kuva.

Kannattava kasvu luo arvoa

KPY Momentum rahoittaa kasvua. Kannattavan kasvun kautta yhteiskuntaamme syntyy elinvoimaa ja hyvinvointia.

Strateginen kivijalka osuuskunnan omistajien ja kohdeyritysten hyväksi

Momentum-strategia on laajentanut KPY:n toimintaa kasvu- ja arvoyritysten vähemmistöomistajuuteen. Pääasiassa pk-yrityksiin suuntautuvat Momentum-sijoituksemme tähtäävät pitkäjänteiseen, yhdessä muiden omistajien kanssa tehtävään kasvuun, kehittymiseen ja arvonnousuun. Osuuden omistajana omistat kauttamme tulevaisuutta.

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy  KPY:n ensimmäinen Momentum-strategian mukainen vähemmistöomistus

KPY on yhtiön vähemmistöomistaja vajaan 30 prosentin omistajuudella. KPY:n tuella yhtiö tähtää entistä vahvempaan kasvuun. Tähtäimessä on pitkäaikainen kumppanuus ilman ennakkoon määritettyä exit-tavoitetta. KPY tuo Osumalle verkostoja, osaamista ja pääomia kasvun tueksi.

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Ville Auvisen mukaan vastuullisuudella, avoimuudella ja ketteryydellä Osuma on voittanut merkittäviä asiakkuuksia.
– Tähtäämme siihen, että meidän kauttamme työskentelevät osaajat ovat mahdollisimman tasavertaisia asiakasyrityksen omien työntekijöiden kanssa. Jos työntekijä siirtyy meidän palkkalistoiltamme asiakkaan työntekijäksi, se on meille paras mahdollinen onnistuminen. Tämä ei ole ihan tyypillinen ajattelutapa alallamme, mutta se on luonut luottamusta ja vahvistanut myös työntekijöidemme tyytyväisyyttä.

Lue tästä linkistä koko tiedote

Gebwell Oy on KPY:n toinen Momentum-strategian mukainen vähemmistöomistus

KPY ja elämänturvayhtiö LähiTapiola ovat Gebwellin vähemmistöomistajia yhteensä 34 prosentin omistusosuudella.

Tavoitteena on pitkäjänteinen omistajuus, jolla tuetaan Gebwellin kehittämistä ja kasvua. KPY  osallistuu aktiivisesti yhtiön kehittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen yhdessä muiden omistajien kanssa.

Pohjois-Savossa Leppävirralla toimiva Gebwell Oy on ympäristöystävällisiä ja ekologisia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja toimittava yhtiö, jonka asiakkaita ovat LVI-urakoitsijat ja loppukäyttäjinä erityisesti suuret yrityskiinteistöt ja asunto-osakeyhtiöt.

Vuonna 2006 perustettu Gebwell tavoittelee merkittävää roolia ympäristöystävällisten ratkaisuiden tuottajana energiamurroksessa, jossa tarve uusille fossiilittomille ratkaisuille on voimakkaassa kasvussa.

Lue tästä linkistä koko tiedote

KPY:n omistajille Momentum tarjoaa kivijalan vakaasti osuuskunnan strategian mukaisesti kehittyvälle toiminnalle. Tämä luo entistä paremmat edellytykset niin omistaja-arvon kasvattamiselle kuin kilpailukykyiselle osuuspääoman korolle.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Kirsi Huusko

Sijoitusjohtaja
Puh. 040 355 6629
kirsi.huusko@kpy.fi

Osuuskunta KPY

Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio
Puh. vaihde 017 369 7800
Omistajapalvelu puh. 017 369 7800 (avoinna maanantaisin kello 9-12 ja torstaisin kello 12-15.)
Varaathan mahdollisen käyntiajan omistajapalveluun etukäteen.

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella saat suoran yhteyden meihin. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.